Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Eве јас да ви кажам нешто.Ако некогаш во животот станам спортист,и играм во некоја екипа,небитно која,ветувам дека ќе нокаутирам судија пред камера,и ќе упатам поздрав до сите вас на форумов што ги мрзите тие гниди.
Озбилен сум.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Eве јас да ви кажам нешто.Ако некогаш во животот станам спортист,и играм во некоја екипа,небитно која,ветувам дека ќе нокаутирам судија пред камера,и ќе упатам поздрав до сите вас на форумов што ги мрзите тие гниди.
Озбилен сум.
А замисли да станеш судија.
Озбилен сум.

В

Вори

Гостин
Никогаш во животот,никогаш.Да ми каже некој намерно да упропастам некоја екипа,па да ме мрази и колне цел свет,не благодарам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ние изгубивме и одма се среди со Фој Челзи да се застане :icon_lol: Мирен Џеки, овај АВБ, мирен :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Озбилен сум.
У македонска лига тоа ти е рутина, само да начекаш утакмица на која ќе има камери...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ние изгубивме и одма се среди со Фој Челзи да се застане :icon_lol: Мирен Џеки, овај АВБ, мирен :icon_lol:
Мирен Џеки ама Џеко малце тешко дека ќе го смирите,за 20 мин 2 гола и 1 асистенција :icon_lol:.Многу ќе биде јако дербито кога ќе се игра на другата страна од Манчестер.Тоа ќе бидео 90 минутно колење на теренот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мирен Џеки ама Џеко малце тешко дека ќе го смирите,за 20 мин 2 гола и 1 асистенција :icon_lol:.Многу ќе биде јако дербито кога ќе се игра на другата страна од Манчестер.Тоа ќе бидео 90 минутно колење на теренот.
Добро бе брат, не можам јас сеа да фаќам сеир на другата екипа? :) :) :) И не ми прајте споредби само Сити/КПР кога јасна е разликата :) Си го прифатив јас поразот, заслужен, нема што :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Добро бе брат, не можам јас сеа да фаќам сеир на другата екипа? :) :) :) И не ми прајте споредби само Сити/КПР кога јасна е разликата :) Си го прифатив јас поразот, заслужен, нема што :)
Не ти реков ништо за фаќање сеир :).А зошто јас би споредувал Сити со КПР?
И јас си го прифатив поразот.Незаслужен ама го прифатив и одвај го чекам лондонското дерби другата недела.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ај да имаше фанови на КПР или Сити нив ќе ги сватев.
Ама Ливерпул и Арсенал? Па вие имате комплекси бе последниве години од Јунајтед и Челзи.Еве кон тоа се приклучува сега и Сити[комотно може да ги тепа и Арсенал и Ливерпул anytime] ама разбирам таков менталитет,гледање сеир само.
Немате сопствен успех па се радувате на тоа што останало на масата,читај ТРОШКИ...
Да повторам, бидејќи сеуште има луѓе од твој калибар.
ќе се надоврзам на твојот прекрасен пост....

Немате сопствен успех па се радувате на тоа што останало на масата,читај ТРОШКИ....

Плус, немате сопствен успех, па се радувате на успеси на омилениот тим, кој егзистира на комерцијални темели некаде на 3-400 илјади километри во друга држава, кој не знае дали постои твојата држава, ниту пак, има некоја поврзаност со тебе.
Односно, треба да имаш толку неисполнет и сиромашен живот, па личноста да си ја поврзуваш со фудбалски тим кој го гледаш на телевизија. Hmmm, sounds difficult for the meds :)

Зато, не јади трици и не филозофирај за комплекси и трошки за „фановите“ кога самата поента на „навивањето“ за тимови кои за нас, не постојат, е глупа и беспоентална.

Но, животот не е толку сериозен, и малку треба забава.
Тој што не гледа фудбал за забава... нек се прегледа, please...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom