Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Eве јас да ви кажам нешто.Ако некогаш во животот станам спортист,и играм во некоја екипа,небитно која,ветувам дека ќе нокаутирам судија пред камера,и ќе упатам поздрав до сите вас на форумов што ги мрзите тие гниди.
Озбилен сум.

Eве јас да ви кажам нешто.Ако некогаш во животот станам спортист,и играм во некоја екипа,небитно која,ветувам дека ќе нокаутирам судија пред камера,и ќе упатам поздрав до сите вас на форумов што ги мрзите тие гниди.
Озбилен сум.

А замисли да станеш судија.
Озбилен сум.

Никогаш во животот,никогаш.Да ми каже некој намерно да упропастам некоја екипа,па да ме мрази и колне цел свет,не благодарам.

294726_311272445554730_196751373673505_1508744_1538684066_n.jpg

ballokun.gif

Ние изгубивме и одма се среди со Фој Челзи да се застане :icon_lol: Мирен Џеки, овај АВБ, мирен :icon_lol:

Озбилен сум.

У македонска лига тоа ти е рутина, само да начекаш утакмица на која ќе има камери...

Ние изгубивме и одма се среди со Фој Челзи да се застане :icon_lol: Мирен Џеки, овај АВБ, мирен :icon_lol:
Мирен Џеки ама Џеко малце тешко дека ќе го смирите,за 20 мин 2 гола и 1 асистенција :icon_lol:.Многу ќе биде јако дербито кога ќе се игра на другата страна од Манчестер.Тоа ќе бидео 90 минутно колење на теренот.

Мирен Џеки ама Џеко малце тешко дека ќе го смирите,за 20 мин 2 гола и 1 асистенција :icon_lol:.Многу ќе биде јако дербито кога ќе се игра на другата страна од Манчестер.Тоа ќе бидео 90 минутно колење на теренот.

Добро бе брат, не можам јас сеа да фаќам сеир на другата екипа? :) :) :) И не ми прајте споредби само Сити/КПР кога јасна е разликата :) Си го прифатив јас поразот, заслужен, нема што :)

Добро бе брат, не можам јас сеа да фаќам сеир на другата екипа? :) :) :) И не ми прајте споредби само Сити/КПР кога јасна е разликата :) Си го прифатив јас поразот, заслужен, нема што :)
Не ти реков ништо за фаќање сеир :).А зошто јас би споредувал Сити со КПР?
И јас си го прифатив поразот.Незаслужен ама го прифатив и одвај го чекам лондонското дерби другата недела.

Ај да имаше фанови на КПР или Сити нив ќе ги сватев.
Ама Ливерпул и Арсенал? Па вие имате комплекси бе последниве години од Јунајтед и Челзи.Еве кон тоа се приклучува сега и Сити[комотно може да ги тепа и Арсенал и Ливерпул anytime] ама разбирам таков менталитет,гледање сеир само.
Немате сопствен успех па се радувате на тоа што останало на масата,читај ТРОШКИ...

Да повторам, бидејќи сеуште има луѓе од твој калибар.
ќе се надоврзам на твојот прекрасен пост....

Немате сопствен успех па се радувате на тоа што останало на масата,читај ТРОШКИ....

Плус, немате сопствен успех, па се радувате на успеси на омилениот тим, кој егзистира на комерцијални темели некаде на 3-400 илјади километри во друга држава, кој не знае дали постои твојата држава, ниту пак, има некоја поврзаност со тебе.
Односно, треба да имаш толку неисполнет и сиромашен живот, па личноста да си ја поврзуваш со фудбалски тим кој го гледаш на телевизија. Hmmm, sounds difficult for the meds :)

Зато, не јади трици и не филозофирај за комплекси и трошки за „фановите“ кога самата поента на „навивањето“ за тимови кои за нас, не постојат, е глупа и беспоентална.

Но, животот не е толку сериозен, и малку треба забава.
Тој што не гледа фудбал за забава... нек се прегледа, please...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom