Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Со другари кои се истотака фанови на Челзи во кафеана, цела ноќ, на втората титулата во ПЛ пиевме и едевме беспари бидејќи и газдата на кафаната беше фан на Челзи.
Штета што не живеам во Лондон и што немам финансиски средства да идам и да прославам заедно по улиците на Лондон, како и да пратам во живо мечеви на Челзи па моето задоволство уште поголемо да биде.
И да, да ти кажам гледам дека не правиш разлика помеѓу фан и навивач. Фан си ти, фан сум јас, кои на мали екрани ги пратиме нашите тимови, навивачи се оние кои го бодрат Челзи секоја сабота и недела на Стемфорд.
Убаво...
Незнам што се напали одма да враќаш кога другарчето твое од фан клуб Челзи прво спомна историја, а веќе коа се збори на таа тема Челзи не е баш блиску со Ливерпул. Како и да е секоја чест за ерата на Абрамович никој не ви го негира тоа.

А

Анноун

Гостин
Како Фан на Манчестер Јунајтед ќе ги испее стиховите " синоч сам пола кафане попио " ?

- Данас сам , данас сам , шест комада попио ...

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Деца...
утре е неработен ден - не сте на школо..... излезете, прошетајте, разладете малку глави !!!

Сити максимано искористи после ова коло, коло од кое заклучивме дека -
(од навивачки аспект) кој високо лета ниско паѓа, прво скокни па после речи оп
(од фудбалски аспект) дека во ПЛ секој секого може да победи, дека веќе нема изразити фаворити, потценување на противник - фејл...... и најважното, ЗНАЧИ ДЕФИНИТИВНО ПЛ има најтиња судии на цел свет и полека полека го губи приматот на најдобра лига во светот.
Ајт...

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ај да имаше фанови на КПР или Сити нив ќе ги сватев.
Ама Ливерпул и Арсенал? Па вие имате комплекси бе последниве години од Јунајтед и Челзи.Еве кон тоа се приклучува сега и Сити[комотно може да ги тепа и Арсенал и Ливерпул anytime] ама разбирам таков менталитет,гледање сеир само.
Немате сопствен успех па се радувате на тоа што останало на масата,читај ТРОШКИ...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.699
Поени од реакции
11.924
Ама Ливерпул и Арсенал? Па вие имате комплекси бе последниве години од Јунајтед и Челзи.Еве кон тоа се приклучува сега и Сити[комотно може да ги тепа и Арсенал и Ливерпул anytime] ама разбирам таков менталитет,гледање сеир само.
Немате сопствен успех па се радувате на тоа што останало на масата,читај ТРОШКИ...
:eek:

A

Auditore

Гостин
Убаво...
Незнам што се напали одма да враќаш кога другарчето твое од фан клуб Челзи прво спомна историја, а веќе коа се збори на таа тема Челзи не е баш блиску со Ливерпул. Како и да е секоја чест за ерата на Абрамович никој не ви го негира тоа.
Дали јас негде спомнав историја, и дали сум некад спомнал историја на Челзи или било кој друг тим на форумов, разлистај низ мои постови, ако најдеш ќе те частам, спомнувам ради такви како тебе кога ќе провоцираат, и ако те провоцирал Блу Арми не го рачунај него за фан на Челзи, рачунај го за фан на Мурињо.
Ти реков најкоректно, иначе Росемберг заборавив да те цитирам, за општо мислев, пак згрешив.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Реакцијата на Арсен Венгер по поразот на Јунајтед, и неговата поддршка кон Сер Алекс : Дел од изјавата

We conceded four goals in the last 20 minutes [at Old Trafford] and today Manchester United conceded three goals in the last 15 or 20 minutes. Once you are in a position where you have to attack with ten men against a good side you are vulnerable. What is more difficult to face afterwards is the emotional aspect of a result like that which remains in your heads and your body.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Боки душо, дај одјеби жити се. Излези мали најди си дечко и нека не те интересира тебе што праеле навијачите на Ливерпул и Арсенал. Ај шибај ..

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дали јас негде спомнав историја, и дали сум некад спомнал историја на Челзи или било кој друг тим на форумов, разлистај низ мои постови, ако најдеш ќе те частам, спомнувам ради такви како тебе кога ќе провоцираат, и ако те провоцирал Блу Арми не го рачунај него за фан на Челзи, рачунај го за фан на Мурињо.
Ти реков најкоректно, иначе Росемберг заборавив да те цитирам, за општо мислев, пак згрешив.
Не беше он него го прерипувам коа ке пише, некој друг беше. Ако провоцирам ќе ме бануваат или бришат, ти почна да вреѓаш, ти си тој што прв се рчка

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Хах, навивачи на Челзи, најлош вид на gloryhunters навивачи.
Нема да ме чуди за 1-2 години да почнат да се котат навивачи на Сити, е тек тогаш дискусиите ќе станат држ-недај, на ти го- дај ми го (не дека и сега не се такви).

В

Вори

Гостин
E сега е моментот кога конечно победиле Арсенал,и неговите фанови се курчат на темава.Челзи изгубил,Јунајтед исто..сега ви е времето,што да ви речам.

Глорихантерс навивачи,зошто оо зошто?

A

Auditore

Гостин
Остави го бе, првин навивал за Интер, па за Арсенал, следни на него му се Сити, прцопевац.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ае може да се избришат последниве страни потење стана

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Колку сте ми само бедни , тоа е страшно.
Абе дајте развијте дискусија,зошто изгубија толку Јунајтед,што се случи со Челзи и тие 2 црвени картони,прашајте што се случува со Ван Перси.Отворете некој салам дискусија не само шитс да пишувате.Стварно,бедно е ова што го гледам ;)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ае може да се избришат последниве страни потење стана
Брат ако ми веруваш пола саат ги читам задњиве 6-7 страни, една ќе прочитам нова се испишува :D

До фановите на лузерските екипи денес, ја вчера се направив растение, ви препорачувам и на вас истото денес, помага верувајте. Ако ви треба друштво, викајте! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom