Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Имаме еден другар од друштвово што навива за Јунајтед, секоја чест што излезе вечерва. Добро, сепак јас како навивач на Милан го држам првото место на најреметен чоек, ама ова беше негова вечер. :D
И падна најаката конверзација ever:

- Мики, ај речи три.
- Три.
- Под к*р ми се скри.

- Мики ај сеа речи шес.
- Шес.
- Манчестер Сити.

Сега и едно meme ќе си напрам со трололо.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.699
Поени од реакции
11.924
Доста беше за Јунајтед,ај да смениме тема..

What do Arsenal and Batman have in common?

They just don't work without Robin.

:icon_mrgr::icon_mrgr:
Море да ти кажам уште тој ако не им е тешко нив ќе е. Алал да му е на човекот играчиште е

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
^ Добра

Иначе мн ме нервираат медиумите у Англија... Кога Арсенал беше у тиња форма на крај на претходната и почеток на оваа сезона сите кењаа како Арсенал немал лидер бла бла бла....
Еве сега РВП се издвојува како лидер па одма кењаат Арсенал ис оне ман тим... Жими ташаков...
--- надополнето: Oct 23, 2011 10:35 PM ---
Море да ти кажам уште тој ако не им е тешко нив ќе е. Алал да му е на човекот играчиште е
Здрав Ван Перси е сигурно меѓу топ5 напаѓачи у свет, ако не и меѓу топ3, штета што моментално нема никој друг од негов калибар...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
^ Добра

Иначе мн ме нервираат медиумите у Англија... Кога Арсенал беше у тиња форма на крај на претходната и почеток на оваа сезона сите кењаа како Арсенал немал лидер бла бла бла....
Еве сега РВП се издвојува како лидер па одма кењаат Арсенал ис оне ман тим... Жими ташаков...
--- надополнето: Oct 23, 2011 10:35 PM ---

Здрав Ван Перси е сигурно меѓу топ5 напаѓачи у свет, ако не и меѓу топ3
Топче нервозен!?Ова ретко се гледа...
Пс.Смирисе Арсенал е најбољи!! :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.699
Поени од реакции
11.924
]

Здрав Ван Перси е сигурно меѓу топ5 напаѓачи у свет, ако не и меѓу топ3, штета што моментално нема никој друг од негов калибар...
Да ти кажам кога би имале еден таков би биле незапирливи. Ни фали таков егзекутор па сега ни останува да се надеваме на Керол

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Да ти кажам кога би имале еден таков би биле незапирливи. Ни фали таков егзекутор па сега ни останува да се надеваме на Керол
Ретко се склопуваат коцките како што треба...
Кога Арсенал пред 2-3 години праеше над 10тина шанси на натпревар со леснотија, Ван Перси беше 75% од времето повреден и немаше кој да ги претвори тие во голови... Незнаеш колку беше фрустрирачки да видиш како твојот тим прави 15 шанси а на крај завршува 1-1 или 0-0, претпоставувам сега Ливерпул е таков :D
Сега Ван Перси сврзува скоро цела година без посериозна повреда ама едвај создаваме шанси али и тие што ги создаваме ги користи...
Јебига треба и среќа понекогаш да имаш да ти остане тимот здрав иначе бај бај титули.

И гледам има некои сигурни дека Арсенал немало да биде топ4 па дури и неколку другари ми збореа после поразот од манчестер дека ќе испаднеле Арсенал од лига...
Полека сезоната е долга, ако не се повредат уште неколку првотимци Арсенал пак ќе биде топ4 на крај а оној гоше007 очекувам профилот да си го избрише :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom