Незнам како може да речете дека Луиз денес не изиграл ништо, кога речиси сам тој ја диктираше целата игра почнувајќи од за мене не постоечкиот пенал па натаму преку продори коишто никој неможеше да ги направи, два до три прекршоци беа направени врз него за најстрога казна (има и слики погоре) и ред други работи (не барам статистички точно колку истрчал, зошто едноставно знам дека истрча најмногу...)
Во врска со арбитражата незнам што да кажам, навистина се случи голема неправда на теренот и за тоа не се виновни играчите на КПР туку некој над нив, а тие го искористија тоа...
Според мене тоа на Луиз не беше пенал, на Босингва беше за жолт картон бидејќи имаше влечење за дрес, но ШВП сам пред голманот немаше да излези ( што по автоматизам значи и црвен картон ) бидејќи од средината Тери мислам беше одеше накај него, додека пак за Дрогба беше сосема во право, а за на крај имаше доста прекршоци за пенал коишто не ги досуди во наша корист (неколку над Луиз, над Лампард и Тери по еднш)
и за на крај
Значи навистина незнам како да пишувам конкретно на темата кога читам се и сешто, а не вреди да се чита (секако постојат исклучоци), а гледам дека се поретко пишуваат фанови коишто навиваат за Челзи уште пред времето на Абрамовиќ (а мислам дека се малку Фантом, ФантомХ, Кизо Медмен, ристе_г мислам беше, а Д_Т пак напишува по нешто, ако има некој друг нека извини бидејќи или не сум прочитал или сум заборавил како му се никовите
).
Имам во претходните теми напишано дека Челзи го следам од 10 - 11 годишна возраст и навистина до сега не сум го сменил своето мислење за клубот да се откажам од него или нешто слично (не подлегнувајте на провокации од некои членови на другите фан клубови, коишто исто така незнаат што значи да си фан на некој клуб којшто немал историја). Сум го следел и кога не бил во високиот дел на табелата и не сум се откажал и ете дојдоа подобри времиња т.е инвестираше човек кој го направи Челзи да се бори за титули во повеќе натпреварувања, но немора да значи дека секогаш ќе победува ќе има се разбира и порази коишто не треба да ве предомислат за почит на вашиот клуб...
Толку од мене и се надевам дека некој ќе го прифати тоа што го мислам, бидејќи според мене тоа е реалноста...
Поздрав