Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Добро бе ве читам и ви се чудам.. Плукате по Фердинанд плукате по Флечер кој душата ја остај на терен. Според мене со Руни и Јанг најдобри денеска на терен. Флечер го имаше денеска на терен секаде даваше добри пасови крадеше топки даде гол. Што повеќе сакате од него? А за Еванс се сложувам со сите, не му е прв пат да напрај ваква глупост. Бербатов мораше да влезе. Ќе повлечеше игра ќе навлечеше повише играчи на него ќе се отвараше повеќе простор за другите. Велбек требаше на полувреме да излезе не да игра до крај.

И само за еден играч жалам што не го земавме.. Тоа е Силва. Иако отиде во Сити играчов везе по терен!

И за крај главите горе. BELIVE! GGMU!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Добро бе ве читам и ви се чудам.. Плукате по Фердинанд плукате по Флечер кој душата ја остај на терен. Според мене со Руни и Јанг најдобри денеска на терен. Флечер го имаше денеска на терен секаде даваше добри пасови крадеше топки даде гол. Што повеќе сакате од него? А за Еванс се сложувам со сите, не му е прв пат да напрај ваква глупост. Бербатов мораше да влезе. Ќе повлечеше игра ќе навлечеше повише играчи на него ќе се отвараше повеќе простор за другите. Велбек требаше на полувреме да излезе не да игра до крај.

И само за еден играч жалам што не го земавме.. Тоа е Силва. Иако отиде во Сити играчов везе по терен!

И за крај главите горе. BELIVE! GGMU!
Не сме ние криви тој што ги одбра $$$

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Ве разбирам како ви е.5-0,6-2.....ехехе болет овие порази и сега,ко вчера да беше.И то шо неаме освоено титула во последниве 3 години Шпанија.али ипак ,минлива работа.
Мене една работа шо ми засмета (значит говорам ко неутрален фан).е то шо подценувачки мн се влезе во овој меч,и од Фергусон,а и од навивачите на МанУтд.Да беше онај Сити со Бенџани,Белами,Коради,..во средина со Ајрланд,М.Џонсон,да разберев..Ама Насри,Силва,Балотели,Агуеро..имиња кои до вчера самиот Ферги ги сакаше во тим,не е заебанција.Јест традиција.....мојте и вие да викате GGMU,и јас да викам Хала Мадрид,ама парите си го прает своето(контрадикторно,по шо реал е крстен галактикос,ама ајде :) ).Немојш бе ти ,еден Манчестер Јунајтед,тим со претентензии за ЛШ и ПЛ,да немат еден асолен плеј .САми видовте,колку Силва значи за екипата ан Сити,сите напади преку него одат.Еден таков играч му фалит на Манчестер,па макар коштал и 50-60 милиони,требит да се купит.Релно гледано,во Пл сте секогаш фаворити,па така и сега,макар изгубиле и 11-0.Но доколку работите не се променат,а Сити продолжит со ова темпо,ќе бидит жустро.За во ЛШ,да не прам муабет......
Спотрски поздрав,а за заебанциите ,ич да не ве болит ;) :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Fergie on Evans: “You shouldn’t bring down a man at the edge of the box. He is young but he should let him through and see what he can do”
--- надополнето: Oct 23, 2011 5:47 PM ---

This Manchester United fan even after everyone left stayed and cried. This is what a true fan is #Respect

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ве разбирам како ви е.5-0,6-2.....ехехе болет овие порази и сега,ко вчера да беше.И то шо неаме освоено титула во последниве 3 години Шпанија.али ипак ,минлива работа.
Мене една работа шо ми засмета (значит говорам ко неутрален фан).е то шо подценувачки мн се влезе во овој меч,и од Фергусон,а и од навивачите на МанУтд.Да беше онај Сити со Бенџани,Белами,Коради,..во средина со Ајрланд,М.Џонсон,да разберев..Ама Насри,Силва,Балотели,Агуеро..имиња кои до вчера самиот Ферги ги сакаше во тим,не е заебанција.Јест традиција.....мојте и вие да викате GGMU,и јас да викам Хала Мадрид,ама парите си го прает своето(контрадикторно,по шо реал е крстен галактикос,ама ајде :) ).Немојш бе ти ,еден Манчестер Јунајтед,тим со претентензии за ЛШ и ПЛ,да немат еден асолен плеј .САми видовте,колку Силва значи за екипата ан Сити,сите напади преку него одат.Еден таков играч му фалит на Манчестер,па макар коштал и 50-60 милиони,требит да се купит.Релно гледано,во Пл сте секогаш фаворити,па така и сега,макар изгубиле и 11-0.Но доколку работите не се променат,а Сити продолжит со ова темпо,ќе бидит жустро.За во ЛШ,да не прам муабет......
Спотрски поздрав,а за заебанциите ,ич да не ве болит ;) :)
За Силва и мене ми е ептен криво што не дојде. Знам и Реал и Јунајтед го сакаа а на крај Сити го зеде, тоа е :) Клеверли е баш таков играч но кога е повреден немаме кој. И на управата и е јасно дека фали ама ете Интер не сакаа да го продадат Снајдер летово по никоја цена но зимава можеби пак ќе се активираат на пазарот. Поздрав и до тебе.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ова во живот не сум го доживеал ниту па мислев дека ќе го, ама што е - тука е одиме напред, солиден шамар за Ферги и неговата непрофесионалност.

Моментот на кој јас смрзнав:

И нешто што сега ми го пишаа, знаете ли дека од денес не сме биле GGMU туку GGGGGGMU :pos:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
За Еванс дека не требало да игра, не се согласувам, во форма беше во последно време, па и на било кој можеше да му се случи да добие црвен.
Убеден сум дека ќе славиме во мај и не ми се коментира уште.........

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Па и не е Еванс баш крив, му се случувало да прави катастрофални грешки, но стварно не знам што можеше да направи во оваа ситуација, беше или - или, или јадеме црвен или примаме гол, момент е тоа, после тоа сите знаеме како требало...
Катастрофа, бевме надиграни, но немам некои замерки на играчите, едноставно овие ги сакаше топката и не наполнија до врв. Ќе се вратиме, тоа сигурно, ова не е крај на Фергусон...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.445
Поени од реакции
30.952
Греота се, со тоа шо толку си придаваат на победа над Јунајтед, се познава колку долго, ооо долго чекале да се порадуваат.
Боли поразот, посебно од градски ривал, но мене повеќе би ме болело да чистам прашина од празни полици.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.952
Поени од реакции
41.193
Па и не е Еванс баш крив, му се случувало да прави катастрофални грешки, но стварно не знам што можеше да направи во оваа ситуација, беше или - или, или јадеме црвен или примаме гол, момент е тоа, после тоа сите знаеме како требало...
Катастрофа, бевме надиграни, но немам некои замерки на играчите, едноставно овие ги сакаше топката и не наполнија до врв. Ќе се вратиме, тоа сигурно, ова не е крај на Фергусон...
Абе да ама што ти е тебе боље, 0-2 со 11 играчи, или 1-6 со 10 :confused:...(језда не се знае дали ќе останело 0-2 но тоа е...)
И уште нешто...денеска се виде колку фановите на нашите кокнуренти се искомплексирани од Манчестер Јунајтед, и од Ферги. Славеа денес како нивниот тим да го победил Јунајтед...веројатно само уште тоа им преостанува бидејќи победа на нивниот тим над Манчестер, се случува многу ретко. Толку многу порази им имаат нанесено, што го мразат Јунајтед од дното на душата.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Абе да ама што ти е тебе боље, 0-2 со 11 играчи, или 1-6 со 10 :confused:...(језда не се знае дали ќе останело 0-2 но тоа е...)
Епа тоа викам, не се знаело... кога ќе се случи нешто сите знаеме како требало. :)
Како коцкариве, кога ќе завршат утакмиците сите знаат кои биле 2-1, а кои 1-2...
Боли многу поразов, ама мора да се преброди, веќе против Евертон мора да се вратиме во игра, и Сити има тешки утакмици, не може да победува на секоја. Ако освоиме титула, само слатко ќе се насмеам на овој пораз... а до тогаш ќе боли, многу нормално. :)
Ама секоја чест, апсолутно си ја заслужија победата, судијата беше доста добар, кога е така - така е...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фан на Јувентус дојде да збори за очај.........

Парадокс жив, што не ќе дочекаш. Никад да не не фатите у кладилница ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Животот е бумеранг сега си горе после си доле,во овој случај ние се смеевме на Арсенал сега нас тоа не снајде...
Денов едноставно ми пропадна,вака не сум се осекал никогаш.Сега сваќам колку е голема мојата љубов кон Манчестер.Го пишувам коментаров со солзи во очите неможам да се помирам со тоа дека на Олд Трафорд преовладуваше сината боја и нивните песни.
Ви се молам не го вреѓајте Еванс,неискуството си го прави своето.И Рафаел го пцуевте пред 2 години кога заеба работа со Баерн.И да бевме со 11 пак ќе губевме,само не толку многу...Следната недела имаме тешко гостување кај Евертон но верувајте дека ќе го добиеме тој меч,Ферги ќе им одржи една лекција..боље кажано матер ќе им ебе :ROFLMAO:

И во победа и во пораз со тебе сме Манчестер Јунајтед:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom