Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Силва на Сити му вреди злато. Најдобра инвестиција од сите трансфери. Гледајте ги уште еднаш головите и ќе видите дека имаше удел во сите 6.

Зошто 5 и 6 се "омилени броеви" кај фановите на Јунајтед?
5-бидејки Ливерпул има 5 титули во ЛШ
6-затоа што Сити им стави денес 6 во нивната мрежа :pos:
Ај одговори зошто тебе 19ка ти е омилен број? :)

Тале и јас лошо се изразив ,сакав да кажам сите се радуваат/те , на туѓ ДЕБАКЛ , а сеуште вашите тимови немаат изиграно ...
еве јас не се радувам, мене не бе боли ич за јунајтед ама не сум таков да се ситам на порази на ривалите,признавав се смеев и се чудев кога ве полнеа. Финтава е дека народот се сити на вакви работи од проста причина. ГО МРАЗАТ РИВАЛОТ. и потоа другите му враќаат со иста мера и така во круг

еве јас не се радувам, мене не бе боли ич за јунајтед ама не сум таков да се ситам на порази на ривалите,признавав се смеев и се чудев кога ве полнеа. Финтава е дека народот се сити на вакви работи од проста причина. ГО МРАЗАТ РИВАЛОТ. и потоа другите му враќаат со иста мера и така во круг
И ти си во право Тале 8-2 , 19 титули за разлика од Ливерпул... ќе хејтаат .. (y)

Заслужено тепаше Сити но што се случува со Јунајтед ?

Оф-топик: Го немаат Галијани они :P

Честики за Сити, ако може некој да ми ги даде головите или хајлајтс, фала.

Зошто 5 и 6 се "омилени броеви" кај фановите на Јунајтед?
5-бидејки Ливерпул има 5 титули во ЛШ
6-затоа што Сити им стави денес 6 во нивната мрежа :pos:

A зошто на фановите на Ливерпул не им се допаѓа 19?
-Зашто никогаш нема да ја стигнат таа цифра :)

Da be smesno :) Ova e postaro od vleckite na Mojsej ebago ne zezajte :))))))
.

images

:icon_lol: Ми дужиш 50 евра !

I togas pisav i sea ke pisam, epten mi e krivo sto ne go zedovme Silva. Covekot e izmislen. :)

Фановите на Ливерпул можат да се израдуваат само на ваков начин.
не е ова на база на фанови. Ова е сеирџиското во нас, балканското и да го немаше, форумов немаше да е интересен. не зезај сеа и ти, се дешава, никој не вика слаби сте. Ама морамалце да го пукнеме сеирот, ипак на Балканот живееме:))))
Инаку мене ме налути тоа што се испазни Олд трафорд ама и на Џену и држи муабетот за навијачите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom