Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
Силва на Сити му вреди злато. Најдобра инвестиција од сите трансфери. Гледајте ги уште еднаш головите и ќе видите дека имаше удел во сите 6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај одговори зошто тебе 19ка ти е омилен број?Зошто 5 и 6 се "омилени броеви" кај фановите на Јунајтед?
5-бидејки Ливерпул има 5 титули во ЛШ
6-затоа што Сити им стави денес 6 во нивната мрежа![]()
еве јас не се радувам, мене не бе боли ич за јунајтед ама не сум таков да се ситам на порази на ривалите,признавав се смеев и се чудев кога ве полнеа. Финтава е дека народот се сити на вакви работи од проста причина. ГО МРАЗАТ РИВАЛОТ. и потоа другите му враќаат со иста мера и така во кругТале и јас лошо се изразив ,сакав да кажам сите се радуваат/те , на туѓ ДЕБАКЛ , а сеуште вашите тимови немаат изиграно ...
И ти си во право Тале 8-2 , 19 титули за разлика од Ливерпул... ќе хејтаат ..еве јас не се радувам, мене не бе боли ич за јунајтед ама не сум таков да се ситам на порази на ривалите,признавав се смеев и се чудев кога ве полнеа. Финтава е дека народот се сити на вакви работи од проста причина. ГО МРАЗАТ РИВАЛОТ. и потоа другите му враќаат со иста мера и така во круг
Заслужено тепаше Сити но што се случува со Јунајтед ?
Зошто 5 и 6 се "омилени броеви" кај фановите на Јунајтед?
5-бидејки Ливерпул има 5 титули во ЛШ
6-затоа што Сити им стави денес 6 во нивната мрежа![]()
Da be smesnoOva e postaro od vleckite na Mojsej ebago ne zezajte
)))))
.
знаеш и самиот, ние имаме само еден "омилен" број, вие 2,Ај одговори зошто тебе 19ка ти е омилен број?![]()
Затоа што наредната титула ќе ни биде 19таАј одговори зошто тебе 19ка ти е омилен број?![]()
не е ова на база на фанови. Ова е сеирџиското во нас, балканското и да го немаше, форумов немаше да е интересен. не зезај сеа и ти, се дешава, никој не вика слаби сте. Ама морамалце да го пукнеме сеирот, ипак на Балканот живеемеФановите на Ливерпул можат да се израдуваат само на ваков начин.
I togas pisav i sea ke pisam, epten mi e krivo sto ne go zedovme Silva. Covekot e izmislen.![]()