Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ваков надигран Јунајтед на Олд Трафорд немам гледано од кога Реал последен пат гостуваше таму. Секоја чест и честитки до Сити.

Јунајтед се бореа до 1-3 ,ама после се премислија ,пуштија три гола и со трчање во кладионицата 7+:pos:

Каков манчестер бе, кога игра Арсенал ама ич не ми е гајле која друга утакмица се игра у исто време макар било и Реал - Барса... Се знае што ќе се гледа.

Брат технологијата појде дотаму да можев да ги видам и двете утакмици на еден ТВ, и не згрешив. Видов 12 гола, и имаше шо да се види.

Не ми е мило шо толку изгубија Јунајтед, но барем ќе можат да не сфатат и Нас како ни било, во дадени моменти од сезоната. Мило би ми било, доколку Арсенал им врати, а не вака преку други тимови. Се на се, убај уткамици. :))))

Ебате навијачите....15 минути пред крај Олд Трафорд празен, зашто??? Сега највеќе требаше навивачите да бидат со тимот...вакво нешто на Енфилд никогаш немало.

Ебате навијачите....15 минути пред крај Олд Трафорд празен, зашто??? Сега највеќе требаше навивачите да бидат со тимот...вакво нешто на Енфилд никогаш немало.

Лол пола се Индијци и Пакистанци. Кога и да го дадат Фергусон или гостинскиот тренер зад нив има 5-6 со турбани.

друже што да правиш, срце ќе изгубам ако сум на нивно место

Сити сезонава е озбилен конкурент за титула,свака им чест за прикажаната игра.

:icon_lol:
hand6.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom