Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку не промашува - да
Доколку пак како Суарез денес се изнапромашува и не упропасти едноставно нема тука придонес. Суарез денес можеше или да постигне гол или да асистира -тоа би било придонес. А да не прави ништо друго освен да промашува (рака на срце доста шанси сам си создаде ) тоа и не е некој придонес

Алудирав на нешто друго,мислам дека не ме разбра.Ама нема врска :)

Или ајде подобро да ти одговорам
Главна задача на напаѓачот е да дава голови. Нешто што кај нашите денес изостана.
Керол пак на утакмицата со Волвс и не влезе во некои шанси колку што му отвори простор на Суарез и му создаде неколку шанси а овој пак се изнапромаши. Сепак победивме и на крај се заборави тоа. Арно ама денес кикснавме така да ова според мене ќе оди на душа на Суарез. Доколку победевме веројатно ќе се заборавеше и немаше да се крени прашина. Воопшто не сум задоволен од неговата игра денес што секако не значи дека не го сакам , не го ценам и слично. Напротив. Но вакви натпревари не смеат да му се повторат ( а ги има во голем број )

Или ајде подобро да ти одговорам
Главна задача на напаѓачот е да дава голови. Нешто што кај нашите денес изостана.
Керол пак на утакмицата со Волвс и не влезе во некои шанси колку што му отвори простор на Суарез и му создаде неколку шанси а овој пак се изнапромаши. Сепак победивме и на крај се заборави тоа. Арно ама денес кикснавме така да ова според мене ќе оди на душа на Суарез. Воопшто не сум задоволен од неговата игра денес Што секако не значи дека не го сакам , не го ценам и слично Напротив. Но вакви натпревари не смеат да му се повторат ( а ги има во голем број )

Дјуд,мислев за Торес и за вашите коментари за неговата игра во Челзи минатата полу-сезона :)

Дјуд,мислев за Торес и за вашите коментари за неговата игра во Челзи минатата полу-сезона :)
Па види.....Торес нити постигнуваше голови нити имаше некаков придонес. Беше како дух. Како и да е мислам дека стормспикер добро ти објасни еднаш. Не беше баш добро ама ајде

"Class is permanent form is temporary"

Ова важи и за Торес и за Суарез.

За да ти ги објаснам шалите за Торес, ќе искористам еден збор што некои фанови тука често љубат да го напишат: комплекси. Шалите од нас навивачите на Ливерпул се поради друга причина, мислам дека знаеш зашто...

Па види.....Торес нити постигнуваше голови нити имаше некаков придонес. Беше како дух. Како и да е мислам дека стормспикер добро ти објасни еднаш. Не беше баш добро ама ајде

Не беше баш како дух,ама нека ти биде.А 100 проценти се слагам со тоа што го пиша членот.

Сега ледав хајлајтс и не ми јасно како може толку шанси да промаши Ливерпул. Суарез па и капитен ми беше...стално се усеруваат со некој од послабите тимови после дуел со Манчестер каде даваат 120% од себе. Четврто место би било премија годинава за нив, мојата прогноза уште пред почетокот на сезоната. Сепак сметам дека без Суарез во тимот, Ливерпул би бил за 50% послаб со оглед на составот со кој располага напред.

Ако утре излезат утакмиците како шо ги пишав на гла ќе се наместам, па и ако треба, пак гол ќе одам ! :))

Јунајтед, Арсенал и Фулам - 1, Тотенхем и Челзи - 2. Залудно потрошени 250 денари или ... :)))

Утре победа на Јунајтед и Челзи, како сигурни ми се. Фулам и Тотенхем би требало да победат, а Арсенал ми е најнестабилен. :)

Ако утре излезат утакмиците како шо ги пишав на гла ќе се наместам, па и ако треба, пак гол ќе одам ! :))

Јунајтед, Арсенал и Фулам - 1, Тотенхем и Челзи - 2. Залудно потрошени 250 денари или ... :)))

Утре победа на Јунајтед и Челзи, како сигурни ми се. Фулам и Тотенхем би требало да победат, а Арсенал ми е најнестабилен. :)

Утре од Челзи, манчестер и Арсенал еден минимум кикснува.
Мене и дербиво манчестерско ми мириса нерешено.

Утре од Челзи, манчестер и Арсенал еден минимум кикснува.
Мене и дербиво манчестерско ми мириса нерешено.

Па добро неможеш да речеш дека ако Јунајтед не победи тоа ќе биде кикс... сепак е градско дерби а и не е како порано разликата туку двата тима се јаки моментално т.е. прв и втор на табела...

Па добро неможеш да речеш дека ако Јунајтед не победи тоа ќе биде кикс... сепак е градско дерби а и не е како порано разликата туку двата тима се јаки моментално т.е. прв и втор на табела...

Точно дека се јаки моментално Сити, али не до толку за да не биди кикс.. Како и да е, алармот е „навиен“ утре во 14:27 ќе видиме... :))))

Едит: Макс Тв и слика во слика, за да се видат и двете утакмици од 14 30 :))))

Точно дека се јаки моментално Сити, али не до толку за да не биди кикс.. Како и да е, алармот е „навиен“ утре во 14:27 ќе видиме... :))))

Едит: Макс Тв и слика во слика, за да се видат и двете утакмици од 14 30 :))))

Каков манчестер бе, кога игра Арсенал ама ич не ми е гајле која друга утакмица се игра у исто време макар било и Реал - Барса... Се знае што ќе се гледа.

Сонував дека босанац ќе им го стегне од 35 метри. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom