Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А сега не е смешно, а? Смешно е .. ве мочаат дома. Смеј се како што се смеевте вчера на Ливерпул за ремито од 1-1.

A kaj vide ti deka mene mi bese smesno vcera sto izigravte 1-1 od Norwich? Ako dobro pamtis i nas ni dade otpor Norwich, taka da niso ne mi bese cudno. Napagacka ekipa se kanarincite, ko Blackpool lani. Vcera samo diskutirav so Pravnice i Rosemberg, nisto drugo. Ako najdes seirenje od moja strana na forumov si brisam juzer smesta.

Да бидеме реални Сити се 10 класи појаки од Норвич

Ако де.. Не викам дека не се појаки. Ама нека се кљаштат и сеа, како што се кљаштеа и вчера. Нема потреба да не се кљаштат ко зелени и сега.
--- надополнето: Oct 23, 2011 2:06 PM ---
A kaj vide ti deka mene mi bese smesno vcera sto izigravte 1-1 od Norwich? Ako dobro pamtis i nas ni dade otpor Norwich, taka da niso ne mi bese cudno. Napagacka ekipa se kanarincite, ko Blackpool lani. Vcera samo diskutirav so Pravnice i Rosemberg, nisto drugo. Ako najdes seirenje od moja strana na forumov si brisam juzer smesta.

Ти можеби не, али да не барам постови сеа не ме терај од останатите фанови на јунајтед.

Ако де.. Не викам дека не се појаки. Ама нека се кљаштат и сеа, како што се кљаштеа и вчера. Нема потреба да не се кљаштат ко зелени и сега.
--- надополнето: Oct 23, 2011 2:06 PM ---

Ти можеби не, али да не барам постови сеа не ме терај од останатите фанови на јунајтед.

Pa togas ne mi se obrakaj na mene. Sekoj so svoeto. :)

Чекај, чекај има време !!

Да даде Јунajтед уште еден до 85, и после till we score судиско продолжување !! :pos:

САФ изгледа уште не сфати дека мора да го игра Чикарито во прв тим.
Велбек пред Чикарито? :tapp::pos:

одбранава на јунатед незнае кај тера,рио ко од др планета да е

САФ изгледа уште не сфати дека мора да го игра Чикарито во прв тим.
Велбек пред Чикарито? :tapp::pos:

Убаво си мислеше стариот, Чичарито е џокер играч, ала Солскер. Али не очекуваше дека три гола ќе им закачат...

ПЕТАРДАААААААААААААА!!!!!!!!

Ај со среќа нека им е првиот пораз на Јунајтед сезонава

Само за информација, кога последен пат некој тим постигнал 4 на Олд Трафорд?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom