Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Керол, Керол. Ако ти вредиш 35 милиони фунти тогаш јас сум Кристијано Роналдо. Шансата што ја промаши во продолжението беше потешка да се промаши отколку да се погоди. Мислев дека Ливерпул ќе покаже квалитет годинава, но изгледа не се ништо повеќе од просечна екипа.
Дечки не треси глупости. Како сега Керол е крив не знам. Дечкото играше 5 минути и веднаш влезе во шанса. Додека другар му Суарез промаши 1 286 453 шанси.
--- надополнето: Oct 22, 2011 6:38 PM ---
Добро зошто олкава галама се крева?Па толку е максимумот на еден просечен тим ко Ливерпул, calm down :)
Престани да ми одиш на нерви да не те отерам у пичку материн

Како постираа тие навивачите од Ливерпул за Торес разни глупости..Па и една дебилна страна со тајмер,колку време не постигнал гол.
Не провоцирам,само сакам да ви кажам дека годинава Торес има 4 голови во сите конкуренции,и тоа пола утакмици не ги одигра(некад на клупа беше,а три е суспендиран сеуште).
Па уште кога ќе ми текне кога викаа дека е достојна замена за Торес,чак што више и подобра :facepalm:

Престани да ми одиш на нерви да не те отерам у пичку материн
Јао, зошто оваа нервоза бе?Ако боли вистината не сум јас крив, вие веќе подлго време сте еден просечен тим, кој не игра ниту во европа ...

Јао, зошто оваа нервоза бе?Ако боли вистината не сум јас крив, вие веќе подлго време сте еден просечен тим, кој не игра ниту во европа ...
Ти прекрати веќе еднаш, гледи си твојо тим и не бери гајле за нас

Цела година од приходите на тимот на Норич се колку трансферот на Хендерсон од Сандерленд. Уште еднаш, после не знам колку пати се виде дека за да се добие позитивен исход од еден меч, потребно е срце, љубов, пасија... Ништо повеќе. Норич тоа го докажа и немаше да биде незаслужено и Ходл да ја погодеше шансата за 2-1, или пак доколку Суарез погодеше или пак Керол на крајот. Но тоа е тоа, милионите на Ливерпул и илјадите на Норич изиграа 1-1. Одличен меч, можеби најдобар годинава, или еден од подобрите, гоооооолем број на шанси, стативи, голови.... Се што може да понуди еден меч до ПЛ. Браво за Norwich City :)
--- надополнето: Oct 22, 2011 7:02 PM ---
Ова со тајмеров што го спомена ме потсети на една страница :)
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/

:)))))) Да си знам за точно, да не ми избега :))))

Како постираа тие навивачите од Ливерпул за Торес разни глупости..Па и една дебилна страна со тајмер,колку време не постигнал гол.
Не провоцирам,само сакам да ви кажам дека годинава Торес има 4 голови во сите конкуренции,и тоа пола утакмици не ги одигра(некад на клупа беше,а три е суспендиран сеуште).
Па уште кога ќе ми текне кога викаа дека е достојна замена за Торес,чак што више и подобра :facepalm:

"Class is permanent form is temporary"

Ова важи и за Торес и за Суарез.

За да ти ги објаснам шалите за Торес, ќе искористам еден збор што некои фанови тука често љубат да го напишат: комплекси. Шалите од нас навивачите на Ливерпул се поради друга причина, мислам дека знаеш зашто...

Јас ако Арсенал завраши во топ 4 ќе си го избришам профилот :D

We'll see about that. Тоа е врвот што може Арсенал да направи годинава да, ама не биди толку сигурен дека нема да завршат во топ4... Полека долга е сезоната...
Ова цитираново ќе го барам таму негде у мај кога очекувам да те снема од форумов засекогаш...
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:03 PM ---
Хахахахахха, му го стави сосе јајца мајсторе. :pos:

Припази на јазикот да не го добиеш сосе јајца ти...
незнам од кај се најде ти прозван иди глеј си го бедниот лузерпул.

Цела година од приходите на тимот на Норич се колку трансферот на Хендерсон од Сандерленд. Уште еднаш, после не знам колку пати се виде дека за да се добие позитивен исход од еден меч, потребно е срце, љубов, пасија... Ништо повеќе. Норич тоа го докажа и немаше да биде незаслужено и Ходл да ја погодеше шансата за 2-1, или пак доколку Суарез погодеше или пак Керол на крајот. Но тоа е тоа, милионите на Ливерпул и илјадите на Норич изиграа 1-1. Одличен меч, можеби најдобар годинава, или еден од подобрите, гоооооолем број на шанси, стативи, голови.... Се што може да понуди еден меч до ПЛ. Браво за Norwich City :)
--- надополнето: Oct 22, 2011 7:02 PM ---

:)))))) Да си знам за точно, да не ми избега :))))

Норвич не изиграа ништо! Ливерпул самите се победија. Стативи, шанси, посед на топка. И пак ништо, ова веќе не е немање среќа.
Луис Суарез е голем играч, ама денеска во 2-3 наврати наместо да шутира мораше да подаде.
Сандерленд, Стоук, Манчестер и сега Норвич. Утакмици кои според играта Ливерпул заслужи да ги добие ама не ги доби. И од тие утакмици изгуби 9 поени. Она на што мора да е поработи е оној killer instinct. Во натамошниот тек на првенството Макси мора да добие шанса, за потсетување типот даде 7 гола за само 3 утакмици. Било што што може да делува како катарза да почнат да реализираат. И среќата кај и да е ќе почне да не прати.

Епа тоа е, така се губат бодови и се лизга титулата. Ко Манчестер во 2009/10 што се глупираше против Барнли, Блекбурн и Фулам и накрај се тоа ги удри по глава.

Керол, не знам, еве сеа купови идат, нека изигра 90 минути, и ударите со глава денес му беа никакви.

Епа тоа е, така се губат бодови и се лизга титулата. Ко Манчестер во 2009/10 што се глупираше против Барнли, Блекбурн и Фулам и накрај се тоа ги удри по глава.

Керол, не знам, еве сеа купови идат, нека изигра 90 минути, и ударите со глава денес му беа никакви.

На Керол нека му даат да пие, јас мислам само тоа ќе го врати оној стариот. КОга можел ЏОрџ Бест со цигари да биде најбољи, не глеам зашо овој не би бил. Очигледно е дека му фали алкохол, ваков не го бива:))))))

На Керол нека му даат да пие, јас мислам само тоа ќе го врати оној стариот. КОга можел ЏОрџ Бест со цигари да биде најбољи, не глеам зашо овој не би бил. Очигледно е дека му фали алкохол, ваков не го бива:))))))
Добро бе луѓе па Керол изигра само 5 минути денес. како заклучивте дека беше слаб не знам. Не знам оти сите го критикувате кога не ни игра во последно време. А и кога игра не е лош. Само за потсетување на двата послени меча како стартер имаше голем придонес. Со Волвс беше одличен а со Евертон постигна гол

Добро бе луѓе па Керол изигра само 5 минути денес. како заклучивте дека беше слаб не знам. Не знам оти сите го критикувате кога не ни игра во последно време. А и кога игра не е лош. Само за потсетување на двата послени меча како стартер имаше голем придонес. Со Волвс беше одличен а со Евертон постигна гол

Па баш дека не игра тоа ми беше муабетот. Затоа реков купови идат сеа, ботски противници од селана англиски, нека одигра едни цели 90 минути, ако покаже ќе игра ако не пак последни 10 минути ќе игра :)

Ихх,како само се менуваат времиња и мислења.Тоа чудо нешто.
Нели за напаѓачот не беше битно да дава придонес,туку да дава голови?Или си менувате став,онака како што ви одговара?

Ихх,како само се менуваат времиња и мислења.Тоа чудо нешто.
Нели за напаѓачот не беше битно да дава придонес,туку да дава голови?Или си менувате став,онака како што ви одговара?
Доколку не промашува - да
Доколку пак како Суарез денес се изнапромашува и не упропасти едноставно нема тука придонес. Суарез денес можеше или да постигне гол или да асистира -тоа би било придонес. А да не прави ништо друго освен да промашува (рака на срце доста шанси сам си создаде ) тоа и не е некој придонес

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom