Црна темница? прст пред око да не се види? ваљда не до толку, се гледа лицето, телото, полуосветлено е, ама најважно е да има љубов и физичка привлечност, тие што се проституираат, мотивирани се од парата, така да не им е важно ништо друго, а некој сега да ми проповеда дека не е важна физичката привлечност и возраста за да имаш љубов и секс со некој ми е ептен глупаво, да можно е но само во случаеви каде сексот е воден од други мотиви, а тоа се парите, добивање на работно место, и слично, обично помлади жени одат со постари мажи не од физичка и сексуална привлечност туку од што сакаат да постигнат други цели, а сеа дека постарите мажи не сакале да секснат помлада девојка исто е глупаво резонирање, се разбира, доколку постарата жена е сочувана може да изгледа многу добро и да се носи со помладите девојки, но доколку е запуштена мажот ќе сака да клецне нешто позгодно и на страна, е сеа нормално дека помладите не се достапни така лесно, па лисицата рекла грозјето е кисело, зашто било високо па неможела да го дофати.... во секој случај поентата ми е дека секој сака убав партнер покрај себе и во кревет тука полови разлики не постојат, се останато е секс од интерес...