Катарина Ивановска

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Дај боже да биде поуспешна, но неможе да излезе негде на телевизија или на интервју и ништо да не збори. Утре ќе отиде во странство негде и ќе ја викнат во емисија и ќе се посрамоти самата а и ќе не посрамоти нас (ќе викаат после Македонците глуп народ). :D
Зашто да не може? Том Круз се обрука кај Опра Винфри па еве гледам колку пропадна. Џони Деп сега брзо имаше гаф во некое интервју. Има вакви милион примери.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Зашто да не може? Том Круз се обрука кај Опра Винфри па еве гледам колку пропадна. Џони Деп сега брзо имаше гаф во некое интервју. Има вакви милион примери.
Ама не ја мешај Америка со Македонија, не е исто таму и овде.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Зашто не е исто?
Зашто тука интервјуто го гледале 500 луѓе а таму 500 милиони? И кој треба повеќе да се срами. Совршен човек не постои.
Убаво некој пиша тука не се бара квантна физика да знае, манекенка си е и тоа професионално и успешно си ја извршува работата.

Има кај нас многу убави девојчиња и да има поубави од неа. Ама тие ги мрзи со газот да мрднат за да успеат. Затоа тие нека си имаат "успешна" манекенска кариера со Свет, Вест, Крема, спот на ЈЈ и Денис Екс... додека грдата Катарина шета на модната писта со моделите на Викторија Сикрет.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
јас немам ич
ама оваа е исушена
како им е атрактивна на маживе не знам
ни гради има така поголемки да потфатиш ни газе ни ништо

како оваа на пример:love:
за вакви лез .. би станала:cenzura:
за вакви женски цел Прилеп че го запалам и че го изградам и пак че го запалам

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.499
Поени од реакции
8.047
Даваа интервју на канал5 во саботата со типкава и вели: ‘‘Им благодарам на моите родители што ме направиле ваква каква што сум‘‘. :vozbud:
Плус за убавина, сексипилност и ред други физички квалитети! Ама сестро, памет како да ти фали? Многу богат речник.
Девојче, сакав да напишам нешто, ама не е убаво кога постари пишуваат такви работи на интернет.
Можеби за тебе е глупаво тоа, но јас и уште еден куп луѓе го гледаме тоа како приземност, правење шега на своја сметка (дали некогаш си направила ти такво нешто во животот), ШАРМ.

Таруно, ВС не е скап бренд, само ревиите им се fucking awesome. А тоа што кај нас брендовите за долна облека стрижат на велико, тоа ваљда дека има овци, кокошки, мисирки, кози, __________ (на линијата напиши животно по твој мерак). Малку е бед, уствари многу е бед што ВС нема достава во Македонија, ама јбг... можеби некогаш ќе има.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Слика за гордост :cool:

Ако некој го интересира како изгледа Катарина во каталогот за Викторија Сикрет повелете (y)

Плус уште неколку официјални слики од неа на страната на Викторија Сикрет
Повеќето нови сликици од гаќички се со Катарина, на секоја страничка ја има :)
http://www.victoriassecret.com/panties

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Стварно што е со веѓите?
Убава е, ама не е нешто посебно, нема некоја сила во неа. Инаку се пробила, успеала и убаво за неа:)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Далеку поубава од многу други наши манекеники, но и на сликиве од викторија е страшно добра :drk: се додека не ја видов тука, ми изгледа како изгладнето девојче од месопотамија а пак тука е веќе страшна. :D

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Катарина ја има онаа чиста неискварена убавина што модните куќи ја препознаваат и затоа работи добро за разлика од другите тука наши манекенки умишљени кои мислат лепотици се.А слузат као пратиљи на локални бизнис клиенти на сопствениците на модните агенции.Мене Катарина ми е скроз скопско фино културно воспитано девојче и плус делува скромна на тој успех сто го постигнала во Италија

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Убава е многу ама веѓите и се страшни :/
вегите ако мислиш дека и се погусти и поприродни ТОЕ Е ВЕКЕ НЕКОЛКУ ГОДИНИ МОДЕРНО- ПРИРОДЕН ИЗГЛЕД а не оние ко певаљките исчупани или цртани веги(бљааккк)
--- надополнето: Nov 15, 2011 2:54 PM ---
Појма неам, ама Кате ме разочара на фоткиве.
е те разочара а види ги оние од ВИкторија Сикрет колку е сексииии и згодничка и слаткаааа Апаратот не им чини на зазабава и сите имаме лошиии сликии:)

Kajgana Shop

На врв Bottom