Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Пеп сигурно знае ....
Да да,сигурно ЗНАЕ.....видовме колку знае...Бускетс на клупа а кеита на игра,во вакво дерби....а што е најсмешно ( или да речам најтрагично) прави измена во 87ма минута Чави-бускетс.....

Голгетерската криза продолже и во овој меч,од 100 шанси на Плжен 2 гола му дадовме,од 100 шанси на овие гнасиве не узпеавме 1 гол да му дадеме.....
Освен Меси другите беа слаби.....
Ме разочара Чави,само едно нешто правеше,додај на Алвес во празно.....
Кутриот Меси,се преку него одеше......
Немавме среќа у п м...

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Браво за Меси ...не остаи сo празни џебови на сите ..:P

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Да да,сигурно ЗНАЕ.....видовме колку знае...Бускетс на клупа а кеита на игра,во вакво дерби....а што е најсмешно ( или да речам најтрагично) прави измена во 87ма минута Чави-бускетс.....

Голгетерската криза продолже и во овој меч,од 100 шанси на Плжен 2 гола му дадовме,од 100 шанси на овие гнасиве не узпеавме 1 гол да му дадеме.....
Немавме среќа у п м...
Доколку мислиш дека Кеита одигра лошо на овој натпревар , не е така .... Кеита си одигра на ниво, не велам дека Бускетс ќе одиграше послабо ....

Што да прави Чави кога пред него има 11 играчи, што да прави .... НИЕ ОДИГРАВМЕ ОДЛИЧНО, СРЕЌАТА И ДРОГАТА НА КОЈА ШТО БЕШЕ ВАРАС СЕ ПРИЧИНИТЕ ЗА ОВА РЕМИ !!!!

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
лошо игравме. да се помириме. нема везе што гоманот фати неколу зицери, севиља добро се бранеше цело време, сосема легитимно право. пеналот го одбрани пошто меси реши да се коцка, тоа е пенал што се брани само да ја погодиш страната. тоа е тоа

освен двете добри шанси во првото полувреме, во второ се беше полушанси.
педро лоша измена. најлоша што сум видел
измената чави-бускетс не ја сватив.

како и да е, секој бод значи злато. секој бод ќе кошта на крај многу. колку ќе коштаат овие два ќе видиме. помислата дека после ваква фрустрирачка утакмица меси утна пенал во 94та минута е непријатна. лоша вечер рамна на пораз

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Доколку мислиш дека Кеита одигра лошо на овој натпревар , не е така .... Кеита си одигра на ниво, не велам дека Бускетс ќе одиграше послабо ....

Што да прави Чави кога пред него има 11 играчи, што да прави .... НИЕ ОДИГРАВМЕ ОДЛИЧНО, СРЕЌАТА И ДРОГАТА НА КОЈА ШТО БЕШЕ ВАРАС СЕ ПРИЧИНИТЕ ЗА ОВА РЕМИ !!!!
Не велам дека Кеита одигра лошо,но едноставно Бускетс е милиони години пред него.Така да Пеп премногу си експериментира.На овој меч мораше да игра Бускетс,а не Кеита,а пред се Адриано пред Педро како крило,Алооооооо...
Ајде сега да свириме .....
Не разбирам уште едно нешто,зошто Меси секој пенал го мава на неговата десна страна?еднаш го немам видено да шутира на другата.....

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

Немавме среќа у п м...
Значи се смеам кога ве читам колку глупости можете да истрескате после секој резултат којшто не ви се допаѓа. Ако Пеп незнае, ти сигурно знаеш, што не земеш да му дадеш некој совет како треба... морало со тој состав да се игра што вие ќе го кажете... абре луѓе, постои човек којшто е платен за тоа.

А ако се палите и се осмелувате да се сомневате во нашиот најдобар тренер во ИСТОРИЈАТА, тогаш немате право да се наречете вистински фанови.

фалачаопријатно.;)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Значи се смеам кога ве читам колку глупости можете да истрескате после секој резултат којшто не ви се допаѓа. Ако Пеп незнае, ти сигурно знаеш, што не земеш да му дадеш некој совет како треба... морало со тој состав да се игра што вие ќе го кажете... абре луѓе, постои човек којшто е платен за тоа.

А ако се палите и се осмелувате да се сомневате во нашиот најдобар тренер во ИСТОРИЈАТА, тогаш немате право да се наречете вистински фанови.

фалачаопријатно.;)
Не дека не веруваме во Пеп, ама прави нерезонски потези, што никој не ги разбира освен самиот.
Изгледа гениј е.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Овој пат мислам дека Бускетс да започнеше место Кеита немаше многу да смени.
Одлично беа организирани фудбалерите на Севиља во одбрана, одлично се бранеа во сите линии, голманот нивни имаше своја вечер, некој од нашите немаше, а и факторот среќа ни го сврте грбот, тоа беше доволно за да изгубиме 2 бода.
Тоа е тоа, идеме напред, овој пат нема потреба од критики, да не заличуваме како фановите на Реал после секој нивни кикс.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Па мислам дека и во многу наврати докажа дека е гениј. Убаво ви е коа Реал нема победа против нас и кога освојуваме ЛШ двапати од кога е тој тренер, а кога ремизираме против Севиља тогаш треба да солиме памет со која формација треба да игра?

Peace out:D

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905

фалачаопријатно.;)
А ти најголем фан на Барселона,тоа сите го знаеме,го знае и целиот свет.БРАВО ЗА ТЕБЕ....Ти си вистински фан,не се нервираш на порази/нерешени,не критикуваш ( а сигурен сум дека знаеш да критикуваш,како што ми направи мене ...)Сакаш мадаљон? . Знаме дека е најдобар тренер на Барселона во изторијата,и тоа треба да значи дека не треба да биде критикуван или пак дека не прави грешки ?
чаопријатно......

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Многу слаба игра.Многу малку движење,слабо отварање простор.Играа како да не им беше до победа.Во последните 15 минути момците стегнаа али едноставно не сакаше.Јебига,се дешава.Севиља е тежок противник и се очекуваат вакви киксеви против катанаџата.Голманчето денес им беше несовладливо,играа многу добра дефанзива+ Барселона некако незаинтересирана,па нерешено беше и реален исход.Се надевам следниов натпревар ќе се влезе со повеќе желба за победа.

И да , Пеп мора да ги ротира играчите.Некои се уморни,некои не.Неможи сите да играат со 100% фитнес,затоа ротациите се ок според мене али потребена ни е желба за победа,нешто што во овој меч не го забележав.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
А ти најголем фан на Барселона,тоа сите го знаеме,го знае и целиот свет.БРАВО ЗА ТЕБЕ....Ти си вистински фан,не се нервираш на порази/нерешени,не критикуваш ( а сигурен сум дека знаеш да критикуваш,како што ми направи мене ...)Сакаш мадаљон? . Знаме дека е најдобар тренер на Барселона во изторијата,и тоа треба да значи дека не треба да биде критикуван или пак дека не прави грешки ?
чаопријатно......
Не сум најголем фан, ама барем сум реален и знам дека не е алармантен резултатот до таа мера што треба да се кажува со која тактика треба да се игра или кои играчи треба да бидат поставени. Другар, остави малце менаџер гледај како стојат работите во реалноста. А да, навистина би сакал да видам како си реагирал на оној пораз кој го имавме од Реал Мадрид на Бернабе од 4-1, затоа што веќе знам како си реагирал на победата од 6-2.;)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Не сум најголем фан, ама барем сум реален и знам дека не е алармантен резултатот до таа мера што треба да се кажува со која тактика треба да се игра или кои играчи треба да бидат поставени. Другар, остави малце менаџер гледај како стојат работите во реалноста. А да, навистина би сакал да видам како си реагирал на оној пораз кој го имавме од Реал Мадрид на Бернабе од 4-1, затоа што веќе знам како си реагирал на победата од 6-2.;)
По се изгледа си најголем фан....алал да ти е...
На секој позитивен резултат,мора да има критики ( позитивни)...
На секој негативен резултат,мора да има критики ( негативни се разбира)....
Кажи ми ти мене зошто ни е овој фан-клуб?Ајде да го затвораме,така да да не му се кажува на Пеп со која тактика да игра,со кој состав да излези и да не ги критикуваме,било позивитно или негативно.Затворејте го и готово,според тебе тоа би било најлогично....Пошто нели вести може да читаме на многу други сајтови или весници.....
На тој пораз од РМ не сум се изнервирал толку многу како во овој меч....Се нериварм кога имаме игра и шанси а не ги користиме,премногу лабаво влегуваме....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па мислам дека и во многу наврати докажа дека е гениј. Убаво ви е коа Реал нема победа против нас и кога освојуваме ЛШ двапати од кога е тој тренер, а кога ремизираме против Севиља тогаш треба да солиме памет со која формација треба да игра?

Peace out:D
Да, генијалец е, ама не и безгрешен :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Епа велиш дека се нервираш кога не користиме шанси а ги имаме, а претходно велиш дека Пеп требало со тој и тој состав да излезе. Одлучи се, дали те нервира тренерот или неискористените шанси, или пак "погрешната" ротација на играчите. Беше крив тој во натпреваров? Беа играчите криви? Имаа шанси? Што повеќе сакаш... да влезе тренерот да игра?

И не, не ми смета тоа што има негативни критики, ми смета тоа што секој незадоволителен резултат го доживувате како да е крај на свет. Си ја гледал Барселона во последната година на Рајкард? Со Бетис кога водевме 2-0 па потоа изгубивме 2-3? Тоа се друже нервози, ова неможе ниту да се спореди.

И ти реков и претходно, не сум најголем фан, но не плукам по тоа што претставува Пеп и играчкиот кадар. Многу е веројатно дека ако не беше Гвардиола немаше да имаме ниту половина од трофеите што беа освоени во изминатите 3 години.
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:48 PM ---
Да, генијалец е, ама не и безгрешен :)
Далеку од тоа дека е безгрешен. Ќе видиме сеа што ќе изјави на пресот после натпреварот.

Kajgana Shop

На врв Bottom