Фан Клуб: Челзи

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Според првите 3 минути од видеото добив впечаток дека е доста статичен, но затоа има одлична проценка.
Не знам каков е во воздушните дуели, сепак во ПЛ треба да игра.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Свонси се интересирале за позајмица на Мек Екран.. Јас мислам дека треба да го пуштиме затоа што тешко дека ке добива шанси сезонава..

В

Вори

Гостин
Ако се планираше да се даде МекЕкран на позајмица,тоа требаше да се направи пред почетокот на сезоната,а не сега.
А ако го направат тоа,се надевам дека нема да ни го џапнат Свонси и дека ќе се врати во Челзи.

Но сепак сме тенки во среден ред,па подобро би било да го задржиме.

A

Auditore

Гостин
Ако се планираше да се даде МекЕкран на позајмица,тоа требаше да се направи пред почетокот на сезоната,а не сега.
А ако го направат тоа,се надевам дека нема да ни го џапнат Свонси и дека ќе се врати во Челзи.

Но сепак сме тенки во среден ред,па подобро би било да го задржиме.
Боаш изјави дека конкуренцијата во средината е голема и Есиен ќе се врати во јануари па автоматски место за МекЕхран да игра уште повеќе се намалува и затоа ќе го прател на позајмица кај некого до крај на сезона затоа што несакал да стагнира во неговиот развој.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
^^ Есиен тешко да се врати пред пролет,се очекува да почне со тренинзи некаде март-април..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
^^ Есиен тешко да се врати пред пролет,се очекува да почне со тренинзи некаде март-април..
Есиен треба да е спремен во јануари. А дали ќе биде истиот Есиен, каква улога ќе има во тимот и дали воопшто ќе остане во Челзи останува да видиме.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дефинитивно тоа гомното е еден од играчите што највеќе го мразам,а и таа гнидарската екипа Ридинг.
Никад да не се вратат во Премиер Лига.

Не можеше да стигне до топката тогаш,се залета ко вол,и го повреди.Сељачиште.
Во Александар Палас кога бев, кога беше дојден со Ирска репрезентација беше на 2 метра од мене. Ми идеше да го испцујам.

A

Auditore

Гостин
Mozebi e dobar a za podobar od cech nemoj molimte cech e klasa za nego i tesko da go zameni nekoj
Да, точно е тоа, но детево е најдобра замена за Чех, и покажува навистина солидни партии во Атлетико, кога имаш време обавезно гелдај една утакмица на Атлетико да видиш какви одбрани има, ќе се зачудиш.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Утре за Сити ќе навивате?Ја ќе навивам за Сити пошто поприлично сум сигурен дека Сити до крај на сезона ќе паднат а Јунајтед до крај ќе се борат за титулата со нас.

P.S.:Изгледа Ливерпул и Арсенал ќе се борат за опстанок сезонава.:pos:

В

Вори

Гостин
Утре за Сити ќе навивате?Ја ќе навивам за Сити пошто поприлично сум сигурен дека Сити до крај на сезона ќе паднат а Јунајтед до крај ќе се борат за титулата со нас.

P.S.:Изгледа Ливерпул и Арсенал ќе се борат за опстанок сезонава.:pos:
Ќе навивам за Челзи,ич не ме боли за тимовите од Манчестер.Не ги гледајте другите екипи,гледајте си за себе.

Иначе утре очекувам да победиме,иако ќе биде зафркнато.КПР од кого стигна го изеде,па не верувам дека има сили да не заебе нас.
Плус во зависност од резултатот од дербито утре,може да се искачиме на второ место и да се доближиме до првиот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе навивам за Челзи,ич не ме боли за тимовите од Манчестер.Не ги гледајте другите екипи,гледајте си за себе.

Иначе утре очекувам да победиме,иако ќе биде зафркнато.КПР од кого стигна го изеде,па не верувам дека има сили да не заебе нас.
Плус во зависност од резултатот од дербито утре,може да се искачиме на второ место и да се доближиме до првиот.
И јас ќе навивам за Челзи ама мислев кој сакате повеќе да победи во дербито?

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
^ Мислам дека има тема за дербито утре, таму пишувајте за кој ќе навивате утре, нема смисла во оваа тема за тоа да се дискутира.

Очекувам добро да изиграат нашиве и се разбира победа.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Колку само уживав додека играше.Вака да продолже повторно ќе биде најдобар.Патем што се однесува до утрешниот натпревар со QPR мора да тепаме,очекувам победа патем и одлична игра на играчите на Челзи.Боаш знае што праве и ќе му донесе титули на Челзи :)

A

Auditore

Гостин
Утре идеме на победа и да ја намалиме уште повеќе предноста на клубовите од Манчестер гајле ми е за друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom