Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Моето мислење за Тевез е дека е кукличка, од оние со конци и дечкото игра така како што сака неговиот агент(?) кој ги држи конците. Тоа носталгиите, меланхолиите, бла бла се булшит невиден.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Само не знам чија глава е попразна, на Балотели или на Тевез? Посебно Тевез, каков потенцијал има, каква фудбалска дарба има во неговите нозе. Се упропасти за.... не е ни за пари веќе, не знае што сака. (n)
На Руни главата е најпразна. Си го посра европското на таква глупа утакмица.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
На Руни главата е најпразна. Си го посра европското на таква глупа утакмица.
Супер! Сеа да видам кој ќе укривувате за лошите резултати.. може кур ми, којзнае?

:ROFLMAO:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Супер! Сеа да видам кој ќе укривувате за лошите резултати.. може кур ми, којзнае?

:ROFLMAO:
А од кај заклучи дека "ние" сме енглези? Ние сме скаузери не не занима Англиска репрезентација :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Јас мислам дека прават голема работа од ништо. Расизам бе, црнец го нарекле. Најголемо дерби е бе, језда се професионалци и играат за пари, ама ова аутакмица се игра со срце. мене да ме стават на терен има на секој играч по трипати фамилиите да им ги поминам.
Правниче, тоа горе кажаното се убаво, ама во Македонска лига.. да. Инаку како што рече и Бодкин погоре, тоа на островот е недопустливо. Поточно, невозможно да избегнеш казна доколку си упатил расистички навреди. Значи мој став спрема ова е доколку Суарез навистина има вакво нешто кажано на Евра, треба да си добие заслужена казна. А доколку пак се докаже дека Евра си измислува, истото треба да му се случи и него, па дури и малку поголема казна од она која што би била потенцијална за Суарез. Ако Евра игра за Манчестер (тим чиј фан сум ) нема да стојам зад него доколку лажно обвинува за вакви работи.

И да.. за болдираното... па баш затоа не те стават таму на терен :) (да се нашалиме малку) :) Поздрав

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Правниче, тоа горе кажаното се убаво, ама во Македонска лига.. да. Инаку како што рече и Бодкин погоре, тоа на островот е недопустливо. Поточно, невозможно да избегнеш казна доколку си упатил расистички навреди. Значи мој став спрема ова е доколку Суарез навистина има вакво нешто кажано на Евра, треба да си добие заслужена казна. А доколку пак се докаже дека Евра си измислува, истото треба да му се случи и него, па дури и малку поголема казна од она која што би била потенцијална за Суарез. Ако Евра игра за Манчестер (тим чиј фан сум ) нема да стојам зад него доколку лажно обвинува за вакви работи.

И да.. за болдираното... па баш затоа не те стават таму на терен :) (да се нашалиме малку) :) Поздрав
Абе ајде зимаат по 250 000 фунти неделно а два грама мозок немаат, па фудбалери се што повеќе може дасе очекува од нив. Поготово во жарот на борбата. Кривично не одговараш ако направиш некое дело во афект, не па за навреда. Мене лично ми е нонсенс и чисто маркетинг колку да имаат од шо да продаваат весници. Инаку ако се концентрираат само на фудбал ке немаат што да пишуваат.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ке има ли тема за најголемото градското дерби во Англија или па нема навивачи на Сити?:)

S

Stivie G

Гостин
Ке има ли тема за најголемото градското дерби во Англија или па нема навивачи на Сити?:)
Не би требало да има, тема има само за големите дерби натпревари бидејки се знае кои тимови имаат навивачи, Сити ги нема овде во Македонија, но и да има тема за вакви натпревари таа ми можело да гласи Манчестер Јунајтед vs Останатите aнглиски тимови, Ливерпул vs Останатите англиски тимови итн итн, поентата е дека сите други ке навиваат да изгуби некој од големите тимови(Ливерпул, Челзи, Манчестер Ј., Арсенал),

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Утре Ливерпул ќе биде најинтересна за гледање .. другово - тиња !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom