Знаеме Вчера манавме јака дружбаНе дај боже јас да заиграм од кај плавиве, нема победа уште десет години да видат
Освен ако не ја добиеме службено пошто црвениве ќе останат без играчи. Не дека играм прљаво, али увек сум опасен за противничкиве играчи, пошто сум ултра спор, па ќе ми го мрднат фудбалот и директива шут во нога
Многу јаки ми изгледаат овие црвениве, али сигурно ќе ги предизвикам и јас некогаш
Само чекајте прво да изиграм една со другариве, да видам во што форма сум
И не е фер овие имаат двајца професионалци во екипа
И The Dude и Ct....(незнам ни да го напишам) го имаат носено дресот на иста третолигашка екипа, ама веројатно ни самите не знаат
The Dude лета, он може пет пати цело игралиште да го претрча, јас уште до пола ќе бидам
А добро, што правиш кога си 100% спремен, салто мортале и гол даваш?Знаеме Вчера манавме јака дружба
The Dude во моментов слабо стои со летањето. Деснава нога не ми работи ни 50%. Од мака од десничар, левичар станав ама ужива во атмосферата (на моменти мислиш финале на ЛШ се игра). Мора да дојдиш!
Бев до сеа три пати на игралиштето на јбт(еднаш кога истураше дожд), четврток ретко кога ми одговара за термин. Можда сеа нареднава недела кога ќе бидам втора смена во школо.Иначе Блу Арми,4 пати досега најавуваше дека ќе игра,и ниеднаш не дојде.
Убаво е да се коментира од страна,а да дојдеш да играш е заебано.Згора на се,после пораз да го трпиш Топче,и да го носиш Бокица на аватар не знам до кога.
И таму доживеавте тежок пораз али ај не ви го броимеБев до сеа три пати на игралиштето на јбт(еднаш кога истураше дожд), четврток ретко кога ми одговара за термин. Можда сеа нареднава недела кога ќе бидам втора смена во школо.
Ку*ацот е за црвените.Аватарот што го стави Блу Арми не отскокнува многу од вашите така да може да се каже дека сочувствува со вас
Идам од 2008 негде од кога почнаа фудбал да играат и стварно ви викам најдобро друштво сте, многу покајаници и ескиватори имаше у претходните што играа + подвижни беа џоа запрежни коли
За ТопчеКу*ацот е за црвените.
Да а?За Топче
Штрумфастично,ипак ние сме бољи шегаџии ама проблемот е тоа што тие запнуваат,после 1 недела,тогаш ќе не реметат пред утакмица!! xDНишто,јас сум разочаран.Повеќе ремет си дадовме ние плавите самите на себе,отколку црвените.
Навикнат е...*Боки во една прилика изјави дека не е педер, тој ден се слави денеска како први април.
Плави како смеат вака да ви го вреѓаат Спортскиот директор бе?!