Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не сте здрави, стигнав до пола страна и се згазив од смеење :pos:.

Вори друже имаш убедливо најсекси аватар :pos:.

Ако не дај боже некад изгубиме (што не верувам :D) порадо плавуша ќе ставам него Бокица, јас на време да си кажам :D.

Толку лајкови во живот не сум ставил, ми продужи живот фудбалов :pos: .

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Не дај боже јас да заиграм од кај плавиве, нема победа уште десет години да видат :pos:
Освен ако не ја добиеме службено пошто црвениве ќе останат без играчи. Не дека играм прљаво, али увек сум опасен за противничкиве играчи, пошто сум ултра спор, па ќе ми го мрднат фудбалот и директива шут во нога :oops:
Многу јаки ми изгледаат овие црвениве, али сигурно ќе ги предизвикам и јас некогаш :D
Само чекајте прво да изиграм една со другариве, да видам во што форма сум :pos:
И не е фер овие имаат двајца професионалци во екипа :P
И The Dude и Ct....(незнам ни да го напишам) го имаат носено дресот на иста третолигашка екипа, ама веројатно ни самите не знаат :D
The Dude лета, он може пет пати цело игралиште да го претрча, јас уште до пола ќе бидам:pos:
Знаеме :) Вчера манавме јака дружба :)

The Dude во моментов слабо стои со летањето. Деснава нога не ми работи ни 50%. Од мака од десничар, левичар станав :pos: ама ужива во атмосферата (на моменти мислиш финале на ЛШ се игра). Мора да дојдиш!

G

_Ghost_

Гостин
Знаеме :) Вчера манавме јака дружба :)

The Dude во моментов слабо стои со летањето. Деснава нога не ми работи ни 50%. Од мака од десничар, левичар станав :pos: ама ужива во атмосферата (на моменти мислиш финале на ЛШ се игра). Мора да дојдиш!
А добро, што правиш кога си 100% спремен, салто мортале и гол даваш?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Иначе Блу Арми,4 пати досега најавуваше дека ќе игра,и ниеднаш не дојде.
Убаво е да се коментира од страна,а да дојдеш да играш е заебано.Згора на се,после пораз да го трпиш Топче,и да го носиш Бокица на аватар не знам до кога.
Бев до сеа три пати на игралиштето на јбт(еднаш кога истураше дожд), четврток ретко кога ми одговара за термин. Можда сеа нареднава недела кога ќе бидам втора смена во школо.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Бев до сеа три пати на игралиштето на јбт(еднаш кога истураше дожд), четврток ретко кога ми одговара за термин. Можда сеа нареднава недела кога ќе бидам втора смена во школо.
И таму доживеавте тежок пораз али ај не ви го броиме ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аватарот што го стави Блу Арми не отскокнува многу од вашите така да може да се каже дека сочувствува со вас :D

Идам од 2008 негде од кога почнаа фудбал да играат и стварно ви викам најдобро друштво сте, многу покајаници и ескиватори имаше у претходните што играа + подвижни беа џоа запрежни коли :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Аватарот што го стави Блу Арми не отскокнува многу од вашите така да може да се каже дека сочувствува со вас :D

Идам од 2008 негде од кога почнаа фудбал да играат и стварно ви викам најдобро друштво сте, многу покајаници и ескиватори имаше у претходните што играа + подвижни беа џоа запрежни коли :)
Ку*ацот е за црвените. :vozbud:

В

Вори

Гостин
Ништо,јас сум разочаран.Повеќе ремет си дадовме ние плавите самите на себе,отколку црвените.

:(

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ништо,јас сум разочаран.Повеќе ремет си дадовме ние плавите самите на себе,отколку црвените.

:(
Штрумфастично,ипак ние сме бољи шегаџии ама проблемот е тоа што тие запнуваат,после 1 недела,тогаш ќе не реметат пред утакмица!! xD

Пс.Еве лого за нашиот тим :D

(го има и бокица само што е во животинска форма!!)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
*Боки во една прилика изјави дека не е педер, тој ден се слави денеска како први април.:icon_lol::icon_lol:
Плави како смеат вака да ви го вреѓаат Спортскиот директор бе?!:icon_mrgr:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
*Боки во една прилика изјави дека не е педер, тој ден се слави денеска како први април.:icon_lol::icon_lol:
Плави како смеат вака да ви го вреѓаат Спортскиот директор бе?!:icon_mrgr:
Навикнат е...
Едно време му извадија муабет дека има проблем со тежината што е стварно иронично!!! :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Туку да ве прашам нешто.Само да не испадне дека мрчам или дека нешто одам контра,чисто ме интересира.
Случајно да не се ослободил некој термин друг во Четврток во Форца?Многу касно е сепак ова,додека стигнеш дома и се средиш,3 саат те фаќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom