Ааа на никојПоради аватариве станавте општопознати, инаку никој не му текнуваше да ја отвори темава![]()
Хахаха ми звучиш ко Ливерпул , секоја година е нивна година ! Секоја година ќе биди подобра, во твојов случај нареден натпревар..Нели?
Иначе ако слушнам уште некој од моја екипа,да си превзема кривица сам на себе,ви ја ебав.
Кога губиме,губиме тимски.Кога победуваме,победуваме тимски.(не дека имаме победено,ама ми рекоа дека слатко било тоа чувство).
Ние сме големи и во пораз,бајги големи.Со оглед на тоа дека не знаеме за победа цела ''сезона''.
Aли ќе се консолидираме сега и наредна утакмица ќе победиме.Време е![]()
Твојот и на Урбан ме расплакаа, навистина ова што го направивте е посмешно од цел чек дис аут изминативе 4 години. Десет пати ја отворив темава за да ги видам сите аватари. Па како ви стојат од страна да знаетеНели?![]()
Не биди глуп бе,Андријана Ацевска(мислам вака беше)е потапа него овој лепиов.Ќе зажалиш ако ја стаиш,само да знаеш..А тек па блу арми ако ве засили...ќе треба Боки13 да ви стои на аватар со години
Иначе мислам Ејсид кога поставуваше услови,рече и едно женско име или Боки 13 за аватар,не ми текнува за која станува збор ама јас не го ставам овој лигушов на аватар да си знаете!![]()
Не се нервирај мило ...ќе тепате еднаш ...иначе се шалев Боки 13 е најјаката фаца на БалканотНе биди глуп бе,Андријана Ацевска(мислам вака беше)е потапа него овој лепиов.Ќе зажалиш ако ја стаиш,само да знаеш..
Иначе Блу Арми,4 пати досега најавуваше дека ќе игра,и ниеднаш не дојде.
Убаво е да се коментира од страна,а да дојдеш да играш е заебано.Згора на се,после пораз да го трпиш Топче,и да го носиш Бокица на аватар не знам до кога.
Ехх како не најслабо си изиграл еден губи сите губиме,еден слабо игра сите играме така да одиме со нашето лузерско мото еден за сите за еден!!Кој ќе чека до нареден четврток.
До плавите,многу слабо изиграв вчера.Така да дел од вината оди за поразот оди на моја сметка.
Јбга играат добро ама и ние не сме слаби дојди да видиш една утакмица како играме па заклучи!!Не дај боже јас да заиграм од кај плавиве, нема победа уште десет години да видат
Освен ако не ја добиеме службено пошто црвениве ќе останат без играчи. Не дека играм прљаво, али увек сум опасен за противничкиве играчи, пошто сум ултра спор, па ќе ми го мрднат фудбалот и директива шут во нога
Многу јаки ми изгледаат овие црвениве, али сигурно ќе ги предизвикам и јас некогаш
Само чекајте прво да изиграм една со другариве, да видам во што форма сум
И не е фер овие имаат двајца професионалци во екипа
И The Dude и Ct....(незнам ни да го напишам) го имаат носено дресот на иста третолигашка екипа, ама веројатно ни самите не знаат
The Dude лета, он може пет пати цело игралиште да го претрча, јас уште до пола ќе бидам![]()