В
Вори
Гостин
Епа ќе си останеш ненаспан.Засега можеш да го видиш само ова:
![](http://www.crnobelo.com/images/stories/2010/10/boki13-kompletno-gol-1.jpg)
4а0,отидов на спиење
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
Епа ќе си останеш ненаспан.Засега можеш да го видиш само ова:
Пост на неделата, ова е за насловна на КајганаДа се надоврзам со Давор...Боки ќе имал нова емисија на пинк тв иии екслузивни гости ќе му бидат,се разбира плавата екипа!!...
Идејата за аватарите беше на Ацид у стил ако изгубиме ние да ставиме Боки 13 на аватар ама они изгубија (шо е нормалноСтрашна тема, аватарите ви прават екстра амбиент.![]()
![]()
![]()
Чија беше идејата, да му честитаме на победата?
Јас мислам доста е со провокации брат,од следнава веќе ќе почнат тактички да не повредуваат да им ја предадеме службено...посебно ова со Бокица срцката многу ги нервира...Пост на неделата, ова е за насловна на Кајгана.
Идејата за аватарите беше на Ацид у стил ако изгубиме ние да ставиме Боки 13 на аватар ама они изгубија (шо е нормално).
Тоа се вика сам го себе убијал.
Пс. Ацид друже, нема лутење сами ни се наместивте.
Ок прифаќам, доста беше сеир, од денес не ги зезаме веќе, ама со аватарите веќе не знам на кого му пишувам сите исти ми сеЈас мислам доста е со провокации брат,од следнава веќе ќе почнат тактички да не повредуваат да им ја предадеме службено...посебно ова со Бокица срцката многу ги нервира...
Првата што ќе ја тепаат,вакви ќе бидат
![]()
![]()
Вие само изгубите одма ви наоѓаме Бокици.За тебе одма некој одма во ставот на Вен ДизелОк прифаќам, доста беше сеир, од денес не ги зезаме веќе, ама со аватарите веќе не знам на кого му пишувам сите исти ми се.
Ете веќе не им пукаме сеир, којзнае што ќе ни направат ако некад загубиме, ќе треба да бришеме профили. Замисли да морам место мојот аватар Бокица да ја ставам, РЕЗИЛ
.
Како и да е одлична дружба и утакмица од двете екипи па се гледаме следен четврток на уште подобар фудбал.
Сепак да им признаеме се поравноправни се така да ќе паѓаат се подобри и подобри утакмици.
Ќе се самобанирам на недела денаВие само изгубите одма ви наоѓаме Бокици.За тебе одма некој одма во ставот на Вен Дизел![]()
Нели?Вори е најсрце![]()