Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ме загрижуваат тројцава што појдоа автобус да чекаат, уште да не се на постојка.:(
Ги видов ја од автобус идеа накај автобуската они,живи и здрави,за понатака не се знае :)

Иначе според мене доста полоша игра на црвените од играта која ја прикажавме коа тепавме 9-4,одбраната многу лоша незнаевме кој каде да покрие,среќа што не не напунија плавиве.Голем напредок кај плавите урбан доста ви ја има забрзано играта али ние сме многу јаки :P :)))

Нареден пат ќе те качам во четрскец (бус) и ќе те пуштам да одиш до Форца.:D
Џабе ти е сеа знам кај е:icon_mrgr:
Иначе си отворив дома сеа документот за сега на 3 утакмици 5 гола...слабо некако мора појако:D
За златна копачка...:icon_mrgr:

Нареден пат ќе те качам во четрскец (бус) и ќе те пуштам да одиш до Форца.:D

Абе брате ти си легенда :pos: да не беше ти,темава немаше да биде толку интересна ама му даваш јак шмек!!! Секоја чест :D

Ќе биде дечки, тек сеа ќе биде весело, едвај чекам да играм и плус со нови патики, Џеко и Ацид знаат како е кога ги чував :D.

Одбраната ќе биде зајакната ама вие во напад мрднете од 4 гола, барем на 5 да качиме :D.

Плави, за маиците со БОКИ сериозен сум со мерак ќе ви ги правам :icon_lol:.

Ќе биде дечки, тек сеа ќе биде весело, едвај чекам да играм и плус со нови патики, Џеко и Ацид знаат како е кога ги чував :D.

Одбраната ќе биде зајакната ама вие во напад мрднете од 4 гола, барем на 5 да качиме :D.

Плави, за маиците со БОКИ сериозен сум со мерак ќе ви ги правам :icon_lol:.

Ако е рекет давај ние не викаме не еднаш ќе си го носиме нашиот Боки,ама изгледа наредна недела ќе треба да ви бараме и вас!! :pos:
Пс.Мојов Боки најубав e другиве вода можат да му носат види цел бел е !! :pos:

Дечки со тага во срцето ве напуштам ама не можам повеќе уста ме боли од смеење :pos:.

Треба да се спие а вие ПЛАВИ сонувајте го вашиот нов идол БОКИ 13 :pos:.

Дури и химна си добивте :icon_lol:.

Ппс. Поздрав до победниците и поразните и се читаме утре :D.

Дечки со тага во срцето ве напуштам ама не можам повеќе уста ме боли од смеење :pos:.

Треба да се спие а вие ПЛАВИ сонувајте го вашиот нов идол БОКИ 13 :pos:.

Дури и химна си добивте :icon_lol:.

Ппс. Поздрав до победниците и поразните и се читаме утре :D.

Ќе го сонувам Боки како тренер да ни е!! :) Иначе утре на форум изгледа ќе имам аccess denied!! :D

Ја највеќе ќењам против плавиве а може најслаб бев од кај црвениве :D

Ја највеќе ќењам против плавиве а може најслаб бев од кај црвениве :D

Ај ај ќе видиш ти само да изгубите има еден ремет да ти дадам реферати,чак што више и на профил ќе ти пишувам!! :pos:

Плавите добри, црвените подобри!

Табела:
1. Црвени 5-0-0 15
2. Плави 0-0-5 0 (али дечки млади сте не треба да очајувате) :))

п.с. Уште едно извинување (на писмено) до руското дете, не требаше да изреагирам така

п.п.с. Аватариве ви се гром! Едвај чекам и јас да изгубам, па Боки да го носам на аватар :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom