Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
T

Tetro

Гостин
Страшна тема, аватарите ви прават екстра амбиент.

Чија беше идејата, да му честитаме на победата?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Поради аватариве станавте општопознати, инаку никој не му текнуваше да ја отвори темава :icon_lol:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Да се надоврзам со Давор...Боки ќе имал нова емисија на пинк тв иии екслузивни гости ќе му бидат,се разбира плавата екипа!! :D ...
Пост на неделата, ова е за насловна на Кајгана :pos::pos::pos:.

Страшна тема, аватарите ви прават екстра амбиент.

Чија беше идејата, да му честитаме на победата?
Идејата за аватарите беше на Ацид у стил ако изгубиме ние да ставиме Боки 13 на аватар ама они изгубија (шо е нормално :D).

Тоа се вика сам го себе убијал :icon_lol:.

Пс. Ацид друже, нема лутење сами ни се наместивте :D.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Пост на неделата, ова е за насловна на Кајгана :pos::pos::pos:.

Идејата за аватарите беше на Ацид у стил ако изгубиме ние да ставиме Боки 13 на аватар ама они изгубија (шо е нормално :D).

Тоа се вика сам го себе убијал :icon_lol:.

Пс. Ацид друже, нема лутење сами ни се наместивте :D.
Јас мислам доста е со провокации брат,од следнава веќе ќе почнат тактички да не повредуваат да им ја предадеме службено...посебно ова со Бокица срцката многу ги нервира...:pos::pos:
Првата што ќе ја тепаат,вакви ќе бидат
:pos::pos::pos::pos::pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас мислам доста е со провокации брат,од следнава веќе ќе почнат тактички да не повредуваат да им ја предадеме службено...посебно ова со Бокица срцката многу ги нервира...:pos::pos:
Првата што ќе ја тепаат,вакви ќе бидат
:pos::pos::pos::pos::pos:
Ок прифаќам, доста беше сеир, од денес не ги зезаме веќе, ама со аватарите веќе не знам на кого му пишувам сите исти ми се :pos:.

Ете веќе не им пукаме сеир, којзнае што ќе ни направат ако некад загубиме, ќе треба да бришеме профили :pos:. Замисли да морам место мојот аватар Бокица да ја ставам, РЕЗИЛ :pos:.

Како и да е одлична дружба и утакмица од двете екипи па се гледаме следен четврток на уште подобар фудбал (y).

Сепак да им признаеме се поравноправни се така да ќе паѓаат се подобри и подобри утакмици ;).

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ок прифаќам, доста беше сеир, од денес не ги зезаме веќе, ама со аватарите веќе не знам на кого му пишувам сите исти ми се :pos:.

Ете веќе не им пукаме сеир, којзнае што ќе ни направат ако некад загубиме, ќе треба да бришеме профили :pos:. Замисли да морам место мојот аватар Бокица да ја ставам, РЕЗИЛ :pos:.

Како и да е одлична дружба и утакмица од двете екипи па се гледаме следен четврток на уште подобар фудбал (y).

Сепак да им признаеме се поравноправни се така да ќе паѓаат се подобри и подобри утакмици ;).
Вие само изгубите одма ви наоѓаме Бокици.За тебе одма некој одма во ставот на Вен Дизел :D

A

Alexander Nevsky

Гостин
Кој ќе чека до нареден четврток.
До плавите,многу слабо изиграв вчера.Така да дел од вината оди за поразот оди на моја сметка.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Колку се смеам коа ја читам темава а тек аватариве :pos:.

В

Вори

Гостин
Вори е најсрце :pos:
Нели? :love:

Иначе ако слушнам уште некој од моја екипа,да си превзема кривица сам на себе,ви ја ебав.
Кога губиме,губиме тимски.Кога победуваме,победуваме тимски.(не дека имаме победено,ама ми рекоа дека слатко било тоа чувство).

Ние сме големи и во пораз,бајги големи.Со оглед на тоа дека не знаеме за победа цела ''сезона''.
Aли ќе се консолидираме сега и наредна утакмица ќе победиме.Време е :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom