Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
3 na 4, 4 na 4 bevme koga stignav jas, pa otidoa nakaj vero :D pa se kacea na 45, zosto ne zastanaa tamu 4 na 4 odevme iako imaa noz a nie bevme so goli race :D ako si bil, golema picka si, ako ti kazel, neka ti kazaat ubavo, a ne kako im odgovara ;)
--- надополнето: Oct 20, 2011 5:43 PM ---

Da ne vi fali nesto ? :D

Samo da znaete, odmazdata doprvo pocnuva :D
neka pocne samo kako ke zavrsiiii

ekipa 69 kamen most :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.041
1 bold : Daj mi nekoj post kaj sme rekle deka celo vreme se setame niz grad ? Priznavam ne e taka, ali ne deka se plasime, a deka niz cair ne se setame, malo morgen toa :D
2 bold : Za ova sega od vas slusam deka ste tepale nekoj tamu :D
Za clenot od studenicani ne znam , ali neka bide taka , kojznae nemozam da tvrdam deka ne bilo taka zatoa nema da zboruvam za toa :D

A sto ako go spomnesh ramstor ? Sto se desilo tamu ? Da ne me tepal nekoj slucajno ? :D Rasprasaj se ubavo prvo pa posle zboruvaj ;) se sretnavme i drugiot den nie zatoa ne se prai deka sve znaes, ne se pisuva sve tuka :D izlezi malce setaj, ostaj go kompjuterot malce :D
Jas uste se setam nasekade :D ako ne ti, drugi vasi clenovi me imaat videno cesto ;) barem za toa ne znaes podobro od mene zatoa tuka barem ne se praj pameten :)

A koj vi e kriv sto sekoj vtor den se setate so rekviziti a nemozete da gi pranite tie ? Pa koga gi gubite NIE SME KRIVI STO NE SE SETAME NIZ VASITE MAALI ZA DA NI ZEMETE REKVIZITI I VIE ? Edna rekvizita samo ni e zemena, i si znaat oni kako dosle do toj sal, ako nasite akcii se pickarski sto ke kazes za zemanjeto na toj sal ?!

Retki se tie sto ne go custvuvale kotekot na Zeton :P
Што да ти дадам пост, кога цело време тоа го увеличувате.
Како би знаеле ние дали тие што ги тепаме се ваши членови кога реквизити не носите?
Ако тепаме некој (а знаеш дека нема некој од Чаир што не јадел ќотек од Комити) ондак тој е обичен човек. А и сам знаеш дњка нема дете од Чаир што не оди со Шверцери или барем бил барем еднаш.
После секој меч Албанци провоцираат по автобуските каде што чекаат луѓе од мешана националност, и скоро секогаш јадат чотек. Ама како ќе докажеш дека се Шверцери?
Според вас секогаш се обични луѓе, ама види мајката знаат кои се Комити...
Тоа никогаш не ми било јасно. Те провоцира, ти вика Пуши Вардар, ги тепаш и испаѓа дека се деца, старци...
Па чим е така, којзнае колкави комплекси сме ви набиле штом сите Албанци во Скопјево не знаат:eek:
Рамстор е посебна приказна. Не ме терај сега да ја раскажувам приказната :)
Кажи кој одбил фајт? И си попил некое шамарче а и по некоја рканица така?:D
Не ви пишува на чело дека сте Шверцери, а вие во глобала знаете кои сме ние. Ние ги знаеме само поважните ваши членови и од некои што сте извадиле слики без покриени фаци...
И пак таму нашиве носат реквизити, а вие не...
И како сакаш после да биде израмнети во реквизити?
Плус односот на извадени реквизити на Комити и Шверцери е 1000 према 1...

За шалот што сте го изгубиле од ФА, незнам што точно се случило...
Знам дека на концертот на Харис Џиновиќ му го земале на некого...

А за педерско зимање, немој молимте... Немој да ти давам сега имиња од Македонци од кои имате барано да купат маица Комити па да ви ја дадат.
КЦ беше дружина во која имаше деца од сите националности. Којзнае колку реквизити ради нив ни имаат отидено. Има македонци што се дружеа со нив. Ќе купат реквизит и после кај КЦ, и после кај вас;)
И немој да ми кажуваш дека лажам, пошто ништо непотврдено не пишувам;)
Знам само еден ваш член со кој БЕВ во пријателски односи и ми има се кажувано. Нензаев дека е толку истакнат, па на последните неколку меча и на ограда го видов.
Кога беше истепан воџата на КЦ, одма направија против акција. Некој Македонец го издаде еден наш член, каде ќе искочи вечерта и го начекаа и го истепаа...
Другарствата меѓу Македонците и Босанчеросите се тие кои што ви носат реквизити на вас. Ем го издаваат нашето движење, ем ви купуваат маици за нас...
Се за дрога;)

За Жетон што да ти кажам....
Прв ме мавна, а тешко е после да се вратиш во дуел со момак кој е шамнпион во борење ако не се лажам?:D
Али колку што знам он ви е во прва екипа. Јас сум just a regular member, од него сум го јадел, али од другите не би рекол :D
Вашата прва екипа ќе биде изедена од нашата како колаче за божиќ;)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Abe misir , pa vie ste tie sto napagjate 10 na 2 , 5 na 1 , ne nie ... eve ti primer 7 dusi vasi ne napadnaa mene i eden drugar posle utakmica so skendija na sudska ama dzabe ne im trebase mnogu da zduvaat nakaj bit pazar ko picki :))

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
Да читаше нешто она немаше до тука да сме дојдени;)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
slika od izgubeniot shall od shverceri ?
Ili pak filmovi ?
Па ете шверцер ти потврди..Нема вајда сам да си се фали дека изгубиле ако не е така.Види го клипчето на Фа со лирија,има шал над Y од транспарентот.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Да читаше нешто она немаше до тука да сме дојдени;)
Немој така ееј.Во Тетово на градското дерби беше меѓу Искра и Тетекс.Ама слушала музика на ајфонот тогаш.:sick:

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Истиот тој тебе те прашува зошто два пати одбиваш фер фајт 2на2/3на3?
na istiot toj kazi mu koga saka kade saka ;)

a ne znam dali jas sum odbil ili nemu ne mu dojdoa prijatelite :D

4 na 4 ne znam koj odbi ;) a i koj begase odkoga vleze kaj parkingot sproti ramstor ;)
--- надополнето: Oct 20, 2011 9:42 PM ---
Што да ти дадам пост, кога цело време тоа го увеличувате.
Како би знаеле ние дали тие што ги тепаме се ваши членови кога реквизити не носите?
Ако тепаме некој (а знаеш дека нема некој од Чаир што не јадел ќотек од Комити) ондак тој е обичен човек. А и сам знаеш дњка нема дете од Чаир што не оди со Шверцери или барем бил барем еднаш.
После секој меч Албанци провоцираат по автобуските каде што чекаат луѓе од мешана националност, и скоро секогаш јадат чотек. Ама како ќе докажеш дека се Шверцери?
Според вас секогаш се обични луѓе, ама види мајката знаат кои се Комити...
Тоа никогаш не ми било јасно. Те провоцира, ти вика Пуши Вардар, ги тепаш и испаѓа дека се деца, старци...
Па чим е така, којзнае колкави комплекси сме ви набиле штом сите Албанци во Скопјево не знаат:eek:
Рамстор е посебна приказна. Не ме терај сега да ја раскажувам приказната :)
Кажи кој одбил фајт? И си попил некое шамарче а и по некоја рканица така?:D
Не ви пишува на чело дека сте Шверцери, а вие во глобала знаете кои сме ние. Ние ги знаеме само поважните ваши членови и од некои што сте извадиле слики без покриени фаци...
И пак таму нашиве носат реквизити, а вие не...
И како сакаш после да биде израмнети во реквизити?
Плус односот на извадени реквизити на Комити и Шверцери е 1000 према 1...

За шалот што сте го изгубиле од ФА, незнам што точно се случило...
Знам дека на концертот на Харис Џиновиќ му го земале на некого...

А за педерско зимање, немој молимте... Немој да ти давам сега имиња од Македонци од кои имате барано да купат маица Комити па да ви ја дадат.
КЦ беше дружина во која имаше деца од сите националности. Којзнае колку реквизити ради нив ни имаат отидено. Има македонци што се дружеа со нив. Ќе купат реквизит и после кај КЦ, и после кај вас;)
И немој да ми кажуваш дека лажам, пошто ништо непотврдено не пишувам;)
Знам само еден ваш член со кој БЕВ во пријателски односи и ми има се кажувано. Нензаев дека е толку истакнат, па на последните неколку меча и на ограда го видов.
Кога беше истепан воџата на КЦ, одма направија против акција. Некој Македонец го издаде еден наш член, каде ќе искочи вечерта и го начекаа и го истепаа...
Другарствата меѓу Македонците и Босанчеросите се тие кои што ви носат реквизити на вас. Ем го издаваат нашето движење, ем ви купуваат маици за нас...
Се за дрога;)

Прв ме мавна, а тешко е после да се вратиш во дуел со момак кој е шамнпион во борење ако не се лажам?:D
Али колку што знам он ви е во прва екипа. Јас сум just a regular member, од него сум го јадел, али од другите не би рекол :D
Alal neka ti e :D nemam namera da odgovaram za celiot post, ama za boldiranovo EPTEN LAZES BE KAKO NE TI E SRAM ?! KOLKU STO ZNAM 21 GODINI IMAS (popravi me ako gresam, no tamu nekade si ne si dete) NE TI LICI DA LAZES BE !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.041
Alal neka ti e :D nemam namera da odgovaram za celiot post, ama za boldiranovo EPTEN LAZES BE KAKO NE TI E SRAM ?! KOLKU STO ZNAM 21 GODINI IMAS (popravi me ako gresam, no tamu nekade si ne si dete) NE TI LICI DA LAZES BE !
Да бе секогаш само лажам јас :D
Повеќе имам, немам 21 :D
Ајде нека биде така, пак лажам :love:

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Да бе секогаш само лажам јас :D
Повеќе имам, немам 21 :D
Ајде нека биде така, пак лажам :love:
Па секако дека лажеш,Шверцери се во рангот на БББ или можеби и подобри...само тапаат,само земаат реквизити(секако на многу фер начин;))
И ајде да разјасниме неколку работи со Samurald..незнам колку години имаш,незнам дали беше у Тетово кога паднаја транспарентите,а и после кога се бркавме пред стадион...чисто ме интересира твојата верзија на овие инциденти.

Комити Ѓорче

СКОПСКИ МАНГУП
Член од
10 август 2011
Мислења
61
Поени од реакции
92
:)

Ме насмеа сега, за нивната прва екипа,. нема кај нив прва втора екипа.

Бидејќи останатите врска си немаат од животот а камо ли од навивачка култутара, едукација и навивачка светст. албанец и навивање е = на магаре и козметика :pos:

Нив ги сметаат за постари Шверцерадоси и од постарата генерација и кај овие седат транспарентите. :)

:)
Не сфаќаат дека постарата екипа на Комити не се замара воопшто со овие и не ги смета за ништо, а најсмешно е што они мислат дека старата екипа од Комити се итнересира за нив.
Старате екипа до сега на неколку пати се вклучи, еднаш во Чаршија кога им тепавме членови а овие од сликите преку телефон само им даваа инструкции на каде да бегаат. Во сред чаршија кога упаднавме се чудеа, бегаа по дуќани, по бурекџилници, по златари, кој каде се снајде. За 3 минути се испразни цела чаршија, немаше ни трага ни глас од никого. Викнавме неколку За Албанеци гаасна комора, ја испеавме Абре Македонче со надеж дека они ќе се појават да возвратат но залудно беше немаше ни трага ни глас од нив, и освен неколку членови на нивната подгрупа АЛФИ од ЧАИР немаше други да се појават.

П..С. Поздравете го Омер, и кажете му друг пат кога иде во Колосеум, да не носи со себе алфи да го спасуваат, како што го спасија платеници од ДУИ и избега како П**КА НАЈГОЛЕМА кога виде дека сакаме да се пресметаме.
СЛИКИТЕ СЕ ОТСТРАНЕТИ СЕ КОСИ СО ПРАВИЛАТА; ПОКАЖУВАЊЕ ЈАВНО ФАЦИ НЕ Е ДОЗВОЛЕНО...
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:20 PM ---
@Samurald во светот на бајките можеш само ти да си ја пушташ секој ден и рано на сабајле по станување и навечер пред спиење. Затоа што во светот на бајките само може да бидете вие вистински ривали со Комити и да се споредувате, и во светот на бајките може само да си мислите дека постарата екипа на Комити се замара воопшто со вас.
Кажано беше и претходно, од секогаш знаете ако сакате да се сретнете со постарата екипа на Комити повелете на состанок еднаш во неделата можете да ги видите истите на добро познато место и време. Напеднете тогаш да ве видам К**ВИ ЕДНИ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom