Што да ти дадам пост, кога цело време тоа го увеличувате.
Како би знаеле ние дали тие што ги тепаме се ваши членови кога реквизити не носите?
Ако тепаме некој (а знаеш дека нема некој од Чаир што не јадел ќотек од Комити) ондак тој е обичен човек. А и сам знаеш дњка нема дете од Чаир што не оди со Шверцери или барем бил барем еднаш.
После секој меч Албанци провоцираат по автобуските каде што чекаат луѓе од мешана националност, и скоро секогаш јадат чотек. Ама како ќе докажеш дека се Шверцери?
Според вас секогаш се обични луѓе, ама види мајката знаат кои се Комити...
Тоа никогаш не ми било јасно. Те провоцира, ти вика Пуши Вардар, ги тепаш и испаѓа дека се деца, старци...
Па чим е така, којзнае колкави комплекси сме ви набиле штом сите Албанци во Скопјево не знаат
Рамстор е посебна приказна. Не ме терај сега да ја раскажувам приказната
Кажи кој одбил фајт? И си попил некое шамарче а и по некоја рканица така?
Не ви пишува на чело дека сте Шверцери, а вие во глобала знаете кои сме ние. Ние ги знаеме само поважните ваши членови и од некои што сте извадиле слики без покриени фаци...
И пак таму нашиве носат реквизити, а вие не...
И како сакаш после да биде израмнети во реквизити?
Плус односот на извадени реквизити на Комити и Шверцери е 1000 према 1...
За шалот што сте го изгубиле од ФА, незнам што точно се случило...
Знам дека на концертот на Харис Џиновиќ му го земале на некого...
А за педерско зимање, немој молимте... Немој да ти давам сега имиња од Македонци од кои имате барано да купат маица Комити па да ви ја дадат.
КЦ беше дружина во која имаше деца од сите националности. Којзнае колку реквизити ради нив ни имаат отидено. Има македонци што се дружеа со нив. Ќе купат реквизит и после кај КЦ, и после кај вас
И немој да ми кажуваш дека лажам, пошто ништо непотврдено не пишувам
Знам само еден ваш член со кој БЕВ во пријателски односи и ми има се кажувано. Нензаев дека е толку истакнат, па на последните неколку меча и на ограда го видов.
Кога беше истепан воџата на КЦ, одма направија против акција. Некој Македонец го издаде еден наш член, каде ќе искочи вечерта и го начекаа и го истепаа...
Другарствата меѓу Македонците и Босанчеросите се тие кои што ви носат реквизити на вас. Ем го издаваат нашето движење, ем ви купуваат маици за нас...
Се за дрога
За Жетон што да ти кажам....
Прв ме мавна, а тешко е после да се вратиш во дуел со момак кој е шамнпион во борење ако не се лажам?
Али колку што знам он ви е во прва екипа. Јас сум just a regular member, од него сум го јадел, али од другите не би рекол
Вашата прва екипа ќе биде изедена од нашата како колаче за божиќ