Dragonball

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Цртаниве ги гледав на времето коа ги даваа на а1 хахаха најаки беа :)

http://dbzepisode.org/

Подобра е оваа страна, тука се со подобар квалитет, ги има и на јапонски со превод и DBZ е целосната верзија со 291 епизода.
Зашо не ја отвара странава ?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Цртаниве ги гледав на времето коа ги даваа на а1 хахаха најаки беа :)

Зашо не ја отвара странава ?
Зашо не си ги симнеш на хард? Стримот на нет зима исто транфсер како да ги симнеш на хард, а вака моеш 2 пати да ги глеаш по цена на единечен трансфер.
Мада ова е напраено за новиве неограничени интернет пакети, ко за мене не е :D

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Си ги симнав сите ама никако да ми текне да ги гледам. -.- Иначе МНОГУ ЗАКОН ЦРТАН!!! :D

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Зашо не си ги симнеш на хард? Стримот на нет зима исто транфсер како да ги симнеш на хард, а вака моеш 2 пати да ги глеаш по цена на единечен трансфер.
Мада ова е напраено за новиве неограничени интернет пакети, ко за мене не е :D
Имам неограничен интернет ... али имам една фрка ...ретко тоа што го симнувам го гледам ....најчесто ми скапуе на хард....а вака ќе изглеам колку толку :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Имам неограничен интернет ... али имам една фрка ...ретко тоа што го симнувам го гледам ....најчесто ми скапуе на хард....а вака ќе изглеам колку толку :)
Ех, ја иам и хард и гледам али неам неограничен.
Живот. :D

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Ех, ја иам и хард и гледам али неам неограничен.
Живот. :D
Ја од месецов првпат имам неограничен...и сум се фатил како мало дете за бомбона.....све симињам ....и лошо и добро :pos::pos::pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Колку го гледав само овој цртан,со радости го чекав.Доста иам заборавено како низ сенка ми е :confused: затоа ќе почнам сеа пак да го гледам :D.
Се сеќавам едно девојче во класот ја викавме чичи и сите бевме затрескани у неа.Еднаш на мој роденден мислам 8ми беше едно девојче ме прашува кого сакаш повеќе мене или чичи,и јас таков се мислам и викам чичи и девојчето се разочара :(

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.772
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
http://www.youtube.com/watch?v=ph9ZY2C5E3Q&feature=related
Uploaded by
DragonBallHoshi1
on
Sep 12, 2011
Akira Toriyama is to be making a new Dragon Ball series alongside mangaka Naho Ooishi, The creator of the 2008 Dragon Ball Z special "Yo! son goku and friends return". called, Dragon Ball Hoshi. Ooishi will be making a manga that continues the Z Manga past the Buu saga. It? will have a newly designed Super Saiyan 4, and even a Super Saiyan 5. Akira Toriyama will be assisting her and backing off. The events in japan (earthquake, tsunami) slowed this down now Toriyama is taking care of that. launch in 2012/2013

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
http://www.youtube.com/watch?v=ph9ZY2C5E3Q&feature=related
Uploaded by

on

Sep 12, 2011
Akira Toriyama is to be making a new Dragon Ball series alongside mangaka Naho Ooishi, The creator of the 2008 Dragon Ball Z special "Yo! son goku and friends return". called, Dragon Ball Hoshi. Ooishi will be making a manga that continues the Z Manga past the Buu saga. It? will have a newly designed Super Saiyan 4, and even a Super Saiyan 5. Akira Toriyama will be assisting her and backing off. The events in japan (earthquake, tsunami) slowed this down now Toriyama is taking care of that. launch in 2012/2013
Fake and gay.
Видеото е со извадоци од некоја ДБ игра.
Ако веста не е на ANN или Cruchyroll не се рачуна, само безвезе муабети се шетаат низ нетот. Вакво нешто има скоро секоја година.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Ти не читаш, па затоа тропаш вака или што?
И самиот линк на форумот што си го постирал ти кажува дека е fake and gay.

И жити се не постирај youtube линкови кои се од "авторот", кога не се(FYI секоја минута се прави аплоад на 48 саата видео материјал на youtube). Акира Торијама да помислеше да го продолжи Dragonball серијалот, Shonen Jump ќе му плаќаа по 100 000 долара од chapter, и со ласер ќе изгравираat звезди на месечината како маркетинг за продолжетокот.

Dragonball e класика, култ, дел од културно наследство, да имаше некакви знаци дека се размислува за продолжеток, интернетот (не форуми и youtube) ќе беше преплавен со новости во врска со тоа.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ти не читаш, па затоа тропаш вака или што?
И самиот линк на форумот што си го постирал ти кажува дека е fake and gay.

И жити се не постирај youtube линкови кои се од "авторот", кога не се(FYI секоја минута се прави аплоад на 48 саата видео материјал на youtube). Акира Торијама да помислеше да го продолжи Dragonball серијалот, Shonen Jump ќе му плаќаа по 100 000 долара од chapter, и со ласер ќе изгравираat звезди на месечината како маркетинг за продолжетокот.

Dragonball e класика, култ, дел од културно наследство, да имаше некакви знаци дека се размислува за продолжеток, интернетот (не форуми и youtube) ќе беше преплавен со новости во врска со тоа.
брат во ред сето то јас знам дека е така но ти кажвам шо прочитав и да е и да нее вистина .. не може да ги замени драгонбалл и драгонбалл з ништо не може ...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Ајде малку да ја живниме темава. Пред 2-3 недели догледав ДБЗ па сега на ГТ се префрлив. Ама некако не ми се допаѓа......Значи од авантура и онака да не речам детски работи во Драгонбол па преку борби со Пиколо при крајот на Драгнбол па префрлајќи се на далеку помрачни сценарија и борби во ДБЗ сега пак се враќаат на обични авантури. Барем од тоа што го видов во воведните 3-4 епизоди. Потака не знам како ќе биди ама некако не сум оптимист. Требало да си завршат со ДБЗ и да не продолжуваат без смисла. Ако сакале продолжеток требало да е во стилот на ДБЗ.
Инаку за ново продолжение слабо а? Барем да пробаат да се изваат некако за ова

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ајде малку да ја живниме темава. Пред 2-3 недели догледав ДБЗ па сега на ГТ се префрлив. Ама некако не ми се допаѓа......Значи од авантура и онака да не речам детски работи во Драгонбол па преку борби со Пиколо при крајот на Драгнбол па префрлајќи се на далеку помрачни сценарија и борби во ДБЗ сега пак се враќаат на обични авантури. Барем од тоа што го видов во воведните 3-4 епизоди. Потака не знам како ќе биди ама некако не сум оптимист. Требало да си завршат со ДБЗ и да не продолжуваат без смисла. Ако сакале продолжеток требало да е во стилот на ДБЗ.
Инаку за ново продолжение слабо а? Барем да пробаат да се изваат некако за ова

Јас го гледам сега по втор пат ГТ не е нешто посебно али има јак крај.Мислам дека нема да има ново продолжение.

Kajgana Shop

На врв Bottom