fotkaDeneska mislam deka na cpb im padna 1 duks ili sal ne sum siguren...
mislis 3 maici ?Deneska mislam deka na cpb im padna 1 duks ili sal ne sum siguren...
A koj vi e kriv sto dozvoluvate takvo nesto ? Zosto koga ke se pretstavat kako cpb-cento vie se gordeete so toa, deka ve ima naskeade, a koga ke se sluci vakvo nesto vednas naogate milion pricini da se opravdate ?Новите маички на ЦПБ Кај нас кој стигне си праи маичка нема врска подргупа или не се собера поише од 5 души и си штампаат
gi napraivme samiЦПБ Ченто воопшто и не постојат. ЦПБ направиле маици со цел да соберат членови од таму. Резили...
Се чудам на кого само му ја земале таа маица, со оглед дека немаат членови од таму
Не ме свати баш....gi napraivme sami
Јас си имам Фемили маица и си ја пазам како очите за овие од ЦПБ не ме боли многу многу. Само ако си малце информиран ќе знаеш дека ЦПБ ченто и не е баш некоја подгрупа на ЦПБ. Тоа си е нивна грешка,нели Скопје навива за нив, па они треба да си ги пазат работите.A koj vi e kriv sto dozvoluvate takvo nesto ? Zosto koga ke se pretstavat kako cpb-cento vie se gordeete so toa, deka ve ima naskeade, a koga ke se sluci vakvo nesto vednas naogate milion pricini da se opravdate ?