Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Какви глупости ќе се изначиташ по форумов значи...тешка работа сте! Ај пројди ти кај нас, јас ќе пројдем кај вас и обратно. Аман бе, па после од другиве градоој ка ви викаат дека Тетово личело на Авганистан, му се чудите. Епа од вакви детски и дебилски муабети имаат таква слика, на форум свите мангупи а у живо нигде ги нема. Престаните да се праете фраери ипол, умре времето кога имаше тепачки на секое ќуше у Тетово. Никој ништо не ти прае ако не се курчиш, кој се курчи го јаде без разлика дал е Македонец или Албанец. Само незнам како не ви здосади од вакви муабети...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Новите маички на ЦПБ :) Кај нас кој стигне си праи маичка нема врска подргупа или не се собера поише од 5 души и си штампаат

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.040
ЦПБ Ченто воопшто и не постојат. ЦПБ направиле маици со цел да соберат членови од таму. Резили...
Се чудам на кого само му ја земале таа маица, со оглед дека немаат членови од таму:cautious:

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Новите маички на ЦПБ :) Кај нас кој стигне си праи маичка нема врска подргупа или не се собера поише од 5 души и си штампаат
A koj vi e kriv sto dozvoluvate takvo nesto ? Zosto koga ke se pretstavat kako cpb-cento vie se gordeete so toa, deka ve ima naskeade, a koga ke se sluci vakvo nesto vednas naogate milion pricini da se opravdate ?
--- надополнето: Oct 20, 2011 9:31 AM ---
ЦПБ Ченто воопшто и не постојат. ЦПБ направиле маици со цел да соберат членови од таму. Резили...
Се чудам на кого само му ја земале таа маица, со оглед дека немаат членови од таму:cautious:
gi napraivme sami :icon_lol:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Мислам дека таа подгрупа не е официјална во ЦПБ.Маиците што ги направиле се деца кои немаат повеќе од 15 години.

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Деца се од 7-мо и 8-мо одделение, учат во ОУ Крсте Мисирков.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.040
Не ме свати баш....
Мислев срамота за тоа што ЦПБ направиле маици за имагинарни членови со цел да покажат дека и таму имаат членови, па ме интересираше кој ги носел :D
Не викам дека не сте ги земале...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
се расправаа баш на мак тифо сцена за ова..ченто навива за вардар и тн.,типот мислам идел со цпб од ченто е...идел со цпб и си направил маици за да не иде со од други населби маици.Али забораил дека треба и да ги брани..

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
A koj vi e kriv sto dozvoluvate takvo nesto ? Zosto koga ke se pretstavat kako cpb-cento vie se gordeete so toa, deka ve ima naskeade, a koga ke se sluci vakvo nesto vednas naogate milion pricini da se opravdate ?
Јас си имам Фемили маица и си ја пазам како очите за овие од ЦПБ не ме боли многу многу. Само ако си малце информиран ќе знаеш дека ЦПБ ченто и не е баш некоја подгрупа на ЦПБ. Тоа си е нивна грешка,нели Скопје навива за нив, па они треба да си ги пазат работите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom