- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Не, Битола треба да биде. Скопје најголем, Битола главен.
Скопје најголем со околните села, и Прилеп да е со Лажани , Дебреште и уште неколку околни села.. Секако би бил еден од најголемите градови во државата, и треба да е главен град?Не, Битола треба да биде. Скопје најголем, Битола главен.
каков охрид боже пази.Скопје најголем со околните села, и Прилеп да е со Лажани , Дебреште и уште неколку околни села.. Секако би бил еден од најголемите градови во државата, и треба да е главен град?
Според мене би било идеално да биде главен град Охрид ...
Зошто не се трпат , малце поопширно објасни?каков охрид боже пази.
тие и сега не се трпат, а не пак ако станат главен град.
ти ова сериозно тврдиш дека скопје не е најголем град :S ?Скопје најголем со околните села, и Прилеп да е со Лажани , Дебреште и уште неколку околни села.. Секако би бил еден од најголемите градови во државата, и треба да е главен град?
па во кратки црти си имаат сватено дека ако имаат езеро и најстариот универизтет на балканот дека се од господ одредени дека се подобри од сите други, како некоја виша раса. тек рачунај ако стани главен град што ке се случи. егото во облаци ке им замини, нема муабет да се прај со нив.Зошто не се трпат , малце поопширно објасни?
Препрочитај уште еднаш и сфати шо сакав да кажам .ти ова сериозно тврдиш дека скопје не е најголем град :S ?
Тоа е твое мислење... сепак ок фала на одговорот ...па во кратки црти си имаат сватено дека ако имаат езеро и најстариот универизтет на балканот дека се од господ одредени дека се подобри од сите други, како некоја виша раса. тек рачунај ако стани главен град што ке се случи. егото во облаци ке им замини, нема муабет да се прај со нив.
да бе прочитав ама пак истото го гледам дека викаш скопје бил наголем ради селата околу него ?? така или грешка сум ?Препрочитај уште еднаш и сфати шо сакав да кажам .
--- надополнето: Oct 20, 2011 9:25 AM ---
Тоа е твое мислење... сепак ок фала на одговорот ...
Го ценам секое мислење не се противам , но сепак ако веќе би бирале друг главен град јас по мое би сакал да е Охрид..
мајтапот на страна, јас сум битолчанец но не би сакал битола да биде главен град само ради тоа дека сум битолчанец.Препрочитај уште еднаш и сфати шо сакав да кажам .
--- надополнето: Oct 20, 2011 9:25 AM ---
Тоа е твое мислење... сепак ок фала на одговорот ...
Го ценам секое мислење не се противам , но сепак ако веќе би бирале друг главен град јас по мое би сакал да е Охрид..
Yea!да бе прочитав ама пак истото го гледам дека викаш скопје бил наголем ради селата околу него ?? така или грешка сум ?
брат само населба аеродром има повеке луѓе од битола бе што збориш ...Yea!
Со кои села е споено Скопје ? Скопје без селата официјално во 2002 имаше 500 000 жители.Скопје најголем со околните села, и Прилеп да е со Лажани , Дебреште и уште неколку околни села.. Секако би бил еден од најголемите градови во државата, и треба да е главен град?