Брак без секс

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Најмалку 8 год иделе без секс? Абе ај..... научна фантастика
И најчудно, го снема човекот....
Така да не трошете си време во непотребна расправија меѓу вас. Прикаскава е фејк......
И мене фактот што чекале до брак ме натера да помислам дека можеби жената е асексуална или па има некаков проблем со либидото, затоа што искрено, во тој период хормоните збеснуваат и речиси е невозможно нормална индивидуа да чека до брак ( зборувам за брак на 25 + години, не на 18).

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Жена му не била курва затоа чекала до брак, тоа што покварената искурвана младина се раководи по свои мерила е друга работа.

Член од
6 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
18
Жена ти очигледно има сериозен проблем.
Нормално е да нема потреба за секс после породувањето, или ако има премногу обврски, за време на пмс и сл.
Нормално е и ако во животот и преовладува монотонија да и се намали потребата, ама според тоа што го кажуваш...
Ако мисли дека е нормално, нека си го тера тој начин на живот, не е се во сексот точно, ама според твојата приказна вие немате ниту блискост, само ти се трудиш, а повратна реакција нема.
мој совет-развод
Никој не заслужува да живее со таква личност како жена ти, никој нема право да ти ја намалува самодовербата.
Или има друг, или навистина има проблем со сексуалноста или е лезбејка, а можеби едноставно веке не те сака и не ја привлекуваш.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Жена му не била курва затоа чекала до брак, тоа што покварената искурвана младина се раководи по свои мерила е друга работа.
Значи сите што не чекаат до брак се курви? Или?

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Да, точно така.
Земи ја Шведска на пример најмногу разводи најмногу психијатриски случаеви голем дел од децата се ко она детето од јутјуб клипот кога ќе му го канселираат wow акаунтот.
Сексот е курташак у споредба со почитувањето.
Почитувањето е Закон,тоа е Супернова, тоа е основа на се што постои.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Да, точно така.
Земи ја Шведска на пример најмногу разводи најмногу психијатриски случаеви голем дел од децата се ко она детето од јутјуб клипот кога ќе му го канселираат wow акаунтот.
Сексот е курташак у според со почитувањето.
Почитувањето е Закон,тоа е Супернова, тоа е основа на се што постои.
Бравос, така треба.
А за мажи што имале секс пред брак што се? Ебачишта???

I

Iblis

Гостин
Ебачи пред брак се педери? Некој нека ја извести GLBT заедницата дека ќе имаат наплив на членови според новава дефиниција.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.924
па зошто не изнајмуваат детективи ,,прељубници,, можеби ќе открие причината;)

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Се согласувам со тебе дека е подобро добар развод, него лош брак јас би додал што е можно побрзо да не се чека зашто нели сексот е најбитен според вас, а да не се лажеме на нас машките битно ни е како изгледа девојката и секогаш ќе одбереме помлада и позгодна девојка, имате прилика вие жените додека сте млади да се разведете зашто за едно 10-на години голема е веројатноста мажот да ве вара со помлади пичиња, зашто вие ќе имате изгубено на лепота, и да не заборавам пак да спомнам нели сексот е најбитен според вас но не е исто сексот со згодна дваесетгодишна девојка и со триесетипетгодишна нели, а за 20 години, е тогаш ве жалам, тогаш 100% ќе ве вара зашто вие сте остареле и сте изгубиле од лепота а машките како стареат се попривлечни на спротивниот пол, и нели сексот е најважен според вас така да тогаш е можно и од дома да ве истера затоа мислете му ја навреме, нели сексот е најбитен а мажот секогаш ќе одбере девојка за секс која има 20-на години, а не 40-на.
Еј да беееееееееееееееееееееееееееееееееее значи тоа било финтата, затоа јас кога гледам некој деденца со бастумчиња што мирисаат на чај и лекови или некој прокељавени 50 годишни мажи со пивски стомак со гајтан веѓи одма некако се напалувам ептен ми се секси, еј фала ти што ми ги отвори очите:pos:

Член од
20 октомври 2011
Мислења
4
Поени од реакции
4
За болест, да, има, често ја фаќаат кризи и е или раздразлива или депресивна. Некои денови е тотално во аут. Затоа и не можам да ја оставам лесно, меѓу другите причини.
Ако пати од депресија,анксиозност,па и зема лекови, голема е веројатноста ова да е причината.Ако не сака на психијатар оди ти,оди сам неколку пати,кажи и кај одиш,можеби и самата ќе посака.

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Еј да беееееееееееееееееееееееееееееееееее значи тоа било финтата, затоа јас кога гледам некој деденца со бастумчиња што мирисаат на чај и лекови или некој прокељавени 50 годишни мажи со пивски стомак со гајтан веѓи одма некако се напалувам ептен ми се секси, еј фала ти што ми ги отвори очите:pos:
Me воодушеви твојот опис на остарени мажи. Единствено она „ пивски стомак “ би го заменил со „ опуштен стомак “, бидејќи воопшто не пијам пиво.
Секој ден среќавам млади девојќи, впрочем таквите редовно ми одстапуваат место во возилата на ЈСП. И кога ќе ги погледам, поставени на штикли од 25 см, облечени во тесни алишта со голи папоци, со бричени раце и нозе, пудросани и офарбани во сите бои, со коса премачкана со гел, па такви наоколу зјапаат да видат дали сите ги забележиле, можам да ти кажам дека и јас „ одма се напалувам “, а стомакот ми се превртува од помислата дека ако некој ги допре ќе се намачка во силните пудри, бои и гелови.
Меѓутоа, имам други чувства, ако помислам на некоја убава врсничка, која сварила убаво слатко, со која можам да се напијам кафе, да си направам убав муабет, да си прошетам и да разменам мисли.
Зборот ми е, сите сакаме секс, меѓутоа само со оние кои ни одговараат и кои ни се допаѓаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom