Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо..........ГАНЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.....
Ајмо прво честитки на сите што се опаривте у кладилница......
Второ полека да не настинете кога ќе шетате голи........
Трето, златни 3 бода......

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Моментот:
Џуру Асистира - РЕМЗИ погодува.
Многу иронично, комична комбинација...
АМА ПОБЕДА СИ Е ПОБЕДА! Плус се надевам Сантос десен бек од следен меч, се радувам некако на повредава на нашиов(Карл) :X3:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Моментот:
АМА ПОБЕДА СИ Е ПОБЕДА! Плус се надевам Сантос десен бек од следен меч, се радувам некако на повредава на нашиов(Карл) :X3:
А лев кој ќе биде ? :)
Иначе браво ,супер ич кур не ме боли дали е у 90 и кусур или не али победа е. :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Моментот:
Хаххаха абе несреќа е Џуру на Жервињо му ја пишаа официјално асистенцијата .......:pos:

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ај нека ни е честито победава ганери! Апла мртва игра, поглупа утакмица неам глеано али 3 бода си лапнавме :D
Него што праиме пола фан клуб ќе треба сеа голи да трчаат на времево.. ќе се пие Фервекс осеќам :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ох маки сеа со победава, кој ќе трча гол. Ќе замрзнам, али тоа е. Барем Фервекс некој да донира, оти ќе ни треба, за после трчањето.

Едит: Досадна игра, без шанси освен таа на Волкот и оние два удари на Ван Перси со глава и со нога, во последните моменти од мечот, али како и да е, 3 бода си се 3 бода. Во ЛШ играат без пристисок, ослободено и изненадуваат, сега за сега. Како за малер, сме на добар пат да бидеме први во групата, а Барселона се на добар пат да е втори во групата.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Море добро е тоа што успеаа да постигнат гол јас се до самиот крај мислев дека реми ќе испадни ама ете наша среќа топката среќно стигна до Ремзи и овој постигна победнички гол инаку со ваква игра далеку нема да стигнеме некако работите одеа многу споро премногу грешки и се додека жервињо не влезе некако немавме посериозни закањувања кон нив но се надевам дека ќе се оправиме сепак доста повредени имаме + неколку клучни играчи не напуштија, мора да ја оправаме играта оти на среќа нема далеку да стигнеме,сепак да не бидам Harsh Bastard ,Честито Победа !!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Супер можеби без игра за око али посмирена игра видов а и без многу нервоза, конечно смирена игра. Ми делуваа некако сконцентрирани без паничење. Ајде да продолжат вака и супер ќе е. Се ќе си дојде на свое место

Ајде да видиме голите да истрчаат......

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џенкинсон се повредил. Сериозно треба да го преиспитате лекарскиот тим и фитнес тренерите, не ме сфаќајте погрешно o_O

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Џенкинсон се повредил. Сериозно треба да го преиспитате лекарскиот тим и фитнес тренерите, не ме сфаќајте погрешно o_O
Треба, треба, а и го според изјави го прават тоа, ама што е проблемот не знам. Знаеш, што помлад толку повеќе се повредува. Ме сфаќаш, тие 30+ се друга категорија. :D

Иначе, сигурно немаше да игра против Стоук. Со тие волови најверојатно Џуру ќе беше во прв план.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Претпоставувам дека не е ништо сериозно, не е крив лекарскиот тим за повреди како на Џенкинсон кога се удирја колено со колено... И после ваљда пак почуствува болка на истото место при еден шут... Исто како што не крив лекарскиот тим за повредата на Сања кога се удри од рекламите... Џенкинсон би требало да биде фит за една недела максимум...
Ама некои од повредите се стварно мистериозни... Росицки беше 2 год повреден, Вермален се мачи цело време... е за тие повреди треба да летаат глави

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Само Џуру да не игра десно, Бога молам, оти то е, пепел ќе не напрај Етерингтон од левата страна, ако е здрав и тој.

Kajgana Shop

На врв Bottom