UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Торес промаши за хет трик и кој друг ако не Калу од пола метар :icon_lol:.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Овие Дортмунд дрва невидени се,10 пати боље тим имаат а губат како магариња!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Торес промаши за хет трик и кој друг ако не Калу од пола метар :icon_lol:.
Калу е дрво али бар е малце подобар од Хески и Пандев.
Иначе мислам дека видов играч со број 111 кај Марсеј

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.539
Поени од реакции
22.202
M

Mario Gómez

Гостин
Кагава, Шмелцер и Гундоган подхитно да се одкажат од фудбал, па и Суботиќ со ними ... антифудбалери едни.
Zal mi e za vas navivacite, ama tim se se gradi bez da davas pari za igraci. Barem u deneshno vreme nemozes da igras so tolku deca od mladinskite shkoli. A i pola tim vi e von sekakva forma.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Меси му се налути на Виља зашто не го пушти даде гол... :(

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Аии Ремзи...честито победа за Арсенал.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.539
Поени од реакции
22.202
Zal mi e za vas navivacite, ama tim se se gradi bez da davas pari za igraci. Barem u deneshno vreme nemozes da igras so tolku deca od mladinskite shkoli. A i pola tim vi e von sekakva forma.
Да, најважно е трети да бидеме во групата и да играме ЛЕ и во Германија меѓу првите 4 па наредната година можеби подобро ќе биде. Тоа е. Ја искрено и не очекував нешто годинава но сепак си имав надеж ама тоа е.

M

Mario Gómez

Гостин
Да, најважно е трети да бидеме во групата и да играме ЛЕ и во Германија меѓу првите 4 па наредната година можеби подобро ќе биде. Тоа е. Ја искрено и не очекував нешто годинава но сепак си имав надеж ама тоа е.
Mene me iznervira Klopp, koj za sekoj natprevaru LSH vika deka e dobro iskustvo za decata, a ne gi stava pod pritisok kako shto se vo Leverkusen. Po izjavite e kako Klinsman so beshe pred prijatelska utakmica na germancite.

А

Анноун

Гостин
и лани беа "добри " во европа лига дортмунд , и годинава исто во Лига Шампиони . Изгледа ги бива само против фрајбург и аугзбург.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ах, поарно ич да не даваа, гледам многу луѓе зафркна X утакмицава. :D Како и да е, честитки за победата, ама ваков досаден натпревар не сум гледал можит од ко играа Работнички - Ливерпул.:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom