Калу е дрво али бар е малце подобар од Хески и Пандев.Торес промаши за хет трик и кој друг ако не Калу од пола метар .
Кагава, Шмелцер и Гундоган подхитно да се одкажат од фудбал, па и Суботиќ со ними ... антифудбалери едни.Koj luzeri se Dortmund, luzeri so golemo L.
Zal mi e za vas navivacite, ama tim se se gradi bez da davas pari za igraci. Barem u deneshno vreme nemozes da igras so tolku deca od mladinskite shkoli. A i pola tim vi e von sekakva forma.Кагава, Шмелцер и Гундоган подхитно да се одкажат од фудбал, па и Суботиќ со ними ... антифудбалери едни.
Да, најважно е трети да бидеме во групата и да играме ЛЕ и во Германија меѓу првите 4 па наредната година можеби подобро ќе биде. Тоа е. Ја искрено и не очекував нешто годинава но сепак си имав надеж ама тоа е.Zal mi e za vas navivacite, ama tim se se gradi bez da davas pari za igraci. Barem u deneshno vreme nemozes da igras so tolku deca od mladinskite shkoli. A i pola tim vi e von sekakva forma.
Mene me iznervira Klopp, koj za sekoj natprevaru LSH vika deka e dobro iskustvo za decata, a ne gi stava pod pritisok kako shto se vo Leverkusen. Po izjavite e kako Klinsman so beshe pred prijatelska utakmica na germancite.Да, најважно е трети да бидеме во групата и да играме ЛЕ и во Германија меѓу првите 4 па наредната година можеби подобро ќе биде. Тоа е. Ја искрено и не очекував нешто годинава но сепак си имав надеж ама тоа е.
Сигурен ?Ебате овие Арсенал, ги имам пишано да дает еден гол, тие неможат да шутнат, а камоли гол да постигнат.
Чим не го фермал Меси, отиде кариерата...Ставрев не го ферма меси ни 2%...да беше друг судија, до сеа 3 пенали ќе му свирнеше...ЅВЕР
Ах, поарно ич да не даваа, гледам многу луѓе зафркна X утакмицава. Како и да е, честитки за победата, ама ваков досаден натпревар не сум гледал можит од ко играа Работнички - Ливерпул.Сигурен ?