Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Манчестер за околу 200 000, 2-2 ја играв вчера![]()
Вчера го изиграв на заебанција ги играв за 100тка х-1 , 1-1(врзани) сите од ЛШ и на крај испадна дека за една утакмица ке го фатев го немам у мене кај брат ми е ако го најдам ке го ставам пошто брат ми не е у ск ако не го фрлил до тогаш ке го постнам сигрно нема да ве лажам безвезе.200 000 викаш а? ај дај сликај ливчето да видиме шо си изгирал?
Вчера го изиграв на заебанција ги играв за 100тка х-1 , 1-1(врзани) сите од ЛШ и на крај испадна дека за една утакмица ке го фатев го немам у мене кај брат ми е ако го најдам ке го ставам пошто брат ми не е у ск ако не го фрлил до тогаш ке го постнам сигрно нема да ве лажам безвезе.
Ти викам пример бе глеаш у заграда врзани пишав сваќаш? Да ти кажам од кај толкав коефициент. Сигурно Нема да ја играм базел 1-1 или пак Интер мисли малце со глаата. Ако сакаш верувај ми ако нејкеш уживај што да ти кажам?Уште малце и ќе ти поверував.. сите си усеал да ги погодиш на заебанција.. Интер 2-2 Бенфика - 2-2 сити х-1.. ахам да сигурно! и викаш сите х-1 а Наполи - Баерн - Х заврши.. па ај ти види сеа дали лажеш!