Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ете гледаш и тука пак е Керик крив, после црвениот на Вида требаше да го остави тој Јсахдсајдхса да даде гол а не да го блокира :pos:
Џабе, 2-2 не испадна... не ми беше систем 2-2; 3+, туку 2-2&3+... Може е крив за што промаши во прво :pos:
И да не е крив, ќе направиме некако да испадне тој виновен :icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Керик беше МОТМ, да бидеме реални :) Имаше доста пресеци на акциите и додавања, дури мислам и спречи шанса за гол на истекот на прво полувреме. Еве гледам и статистика сега дека претрчал 11 км, единствен од наш тим со толкава бројка.
Од кога се повреди Клеверли шкрипиме, на оној Дејвис се по список, се надевам дека од недела од кога ќе се врати тој ќе бидеме многу поефикасни и играта во средина ќе биде многу побрза. Керик многу се мисли, ама за на клупа е океј. Сепак Бербатов многу фалеше за против вакви противници што се тегават, лани самиот решаваше вакви екипи и ја размрдуваше играта. Не е фер вака што му се прави, после некогаш кога ќе губиме ќе го стават во последни 5 минути и ќе чекаат гол од него а „фанови“ низ светот ќе го пцујат. Е не иде така. Треба да играш за да бидеш во форма.

П.С. И дај не се објаснувајте со стручњацине за Видиќ, сеа не им чини а лани пред да потпише нов договор кога имаше шпекулаци и го однесоа сегде, во кој фан клуб и да влегов, сите беа со шаторче кај пантолоните.
И кај нас е истото, со Шамак... Сличен напаѓач со ист стил како Бербатов, но, ете паѓаат во милост и немилост на менаџерите... Вие барем имате поќе избор, ние кутрите само тој и Ван Перси ни се, а коа ке влези при негативен резултат се очекува да го врати тимот во игра.. Али то е

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
И кај нас е истото, со Шамак... Сличен напаѓач со ист стил како Бербатов, но, ете паѓаат во милост и немилост на менаџерите... Вие барем имате поќе избор, ние кутрите само тој и Ван Перси ни се, а коа ке влези при негативен резултат се очекува да го врати тимот во игра.. Али то е
Да бидеме реални бате Шамак игра добро само при нафрлувања и во скок игра...со нога го нема ни пола од она на Берба...затоа пак овој ја нема таа игра со глава...како Шамак.
Сепак...точно е тоа дека ги оставаат на клупа по 3 утакмици за после во 5 минути да се очекува од него да помине 2-3 играчи и да даде гол во агол...е тикви:icon_mrgr:
Инаку Џен,ај пушти му покана на Керик да го зееме за кајгана фудбал,голман ќе биде:pos::icon_lol:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Да си ја честитаме победата од синоќа...
Вака потрезвено сеа можам да пишам..оти вчера синоќа збеснав после црвеноот на Видич !
Победава ко победа....арна си е...можда сите очекувавме многу поубедлива ,али и вака со пола сили, без посериозни повреди си е тамам..

Единствено пак ќе речам...она на Вида немаше врска со црвен картон !
И да се слагам дека Керик изигра многу добро....а и дека во реваншот треба Овен и Берба да играат...мислам дека подобро ќе се снајдат...
Сеа Сити да ги мавниме убаво..оти гледам нешто многу сила земале..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
"I want to get more chances because I know I can help the team. I'll continue to give my best to earn my place in the team. I didn't expect such a reaction. I can't play for the national team if I'm not playing for my club.I would like to thank the fans, it was very pleasant. My team-mates wondered what was happening and I had to explain to them. - Berbatov

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Овој Ковачич е страшен талент би ми добро да го земеме --- надополнето: Oct 19, 2011 12:19 PM ---
"Ногата на Видич беше високо поставена. Можам да ја разберам одлуката на судијата, бидејки во Германија е можеби поинаку. Но сепак мислам дека црвениот картон е престрога одлука. Жолт сигурно заслужи" - Фергусон

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ставрно ми е жал за Берба, се повлече и од репрезентацијата за да го дава најдоброто за клубот и пак не добива шанса.. Можеше да се прослави на дуелот со Базел во екстра тајм, ама тоа е, недоволната минутажа си го направи своето!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако не игра средина или плејмејкер нејќам ни да чујам за батево Ковачиќ :D Па уште ако е напаѓач... :D
--- надополнето: Oct 19, 2011 12:21 PM ---
Овој Ковачич е страшен талент би ми добро да го земеме --- надополнето: Oct 19, 2011 12:19 PM ---
"Ногата на Видич беше високо поставена. Можам да ја разберам одлуката на судијата, бидејки во Германија е можеби поинаку. Но сепак мислам дека црвениот картон е престрога одлука. Жолт сигурно заслужи" - Фергусон
Судијава не дај Боже на Стоук да им суди, остај што ќе го исклучи пола тим него после и од тие што се останати на теренот ќе го изеде :pos:
--- надополнето: Oct 19, 2011 1:10 PM ---
Играат младиве, Јанужај гол со глава во 28 мин.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.703
Единствено пак ќе речам...она на Вида немаше врска со црвен картон !
Прецедениче, за жал беше црвен од причина што самиот старт беше опасен, а дека не го уби, штета, барем 102% заслужен ќе беше, мамата нивна влашка :icon_mrgr:

Сеа Сити да ги мавниме убаво..оти гледам нешто многу сила земале..
Верувај брат дека со клатенбург -главен судија, ги имаме во скут седнати манчио и неговите кремци...останува само руни да го верификува вирманот и да ги пратиме кај што им е местото...во мајчина.

GLORY!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Four games ago I would have said it will be between City and United, but Chelsea seem to be going well as well. You can't say it is just about United and City now. It is too early. I think City have looked very good. They have quality players in all positions. They have two for each position, just like us. There is no doubt it is going to be a tight race this year." - Lindegaard

Kajgana Shop

На врв Bottom