Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито нека му па да дочекаме и Раул да го минеWayne Rooney became the highest English goal scorer in Champions League with 26 goals. Congrats Wazza.

Glory, Glory !
... Е сеаг за играта.. се гледаше по почетоко дека ови е ќе бидат тврд орев цело време се бранеа.. Оваа утакмица ме зачуди што Карик изигра на ниво.. (не се шалам) чоеков спаси можда 2 гола со неговите стартови.. А според мене Андерсон МОТМ го имаше на секаде на теренот.. Руни освен 2 пенали слабо изигра! Другиве солидни беа..! GGMU!
Имаше доста пресеци на акциите и додавања, дури мислам и спречи шанса за гол на истекот на прво полувреме. Еве гледам и статистика сега дека претрчал 11 км, единствен од наш тим со толкава бројка.Ааа добро извини, нема да ми се повтори, се надевам дека ќе ми простиш...Добро, што е финтата со постовите на форумот и на фејсбук дека Ливерпул изгубиле 1:0 ?
Ме боли мене стапот што направиле, дај гледајте си го нашиот тим и оставете ги лузерите.
И да, честито победаGlory, Glory !
А Керик одамна не е материјал за овој тим, само клупа.
Керик беше МОТМ, да бидеме реални
Честито победа! Да ни се множат во ЛШ се до финале...

Уште си стојам на истото дека сепак не е за прв тимАх Фросе, Фросе![]()
Лошо издание беше сепак ова на тимот а тој се истакна, сега дали така им се погоди, дали се штедеа за против Сити во недела, дали Марс беше во третата куќа... не е битно
При здрав Клеверли, Керик трева ќе помириса само во двор кај него дома му 
Уште си стојам на истото дека сепак не е за прв тимЛошо издание беше сепак ова на тимот а тој се истакна, сега дали така им се погоди, дали се штедеа за против Сити во недела, дали Марс беше во третата куќа... не е битно
При здрав Клеверли, Керик трева ќе помириса само во двор кај него дома му
![]()

Абе во ред си е, само трпение-спасение
П.С Него, после подолго време ги играв нашите на спортска и нормално, ме зезнаа... Ги играв 2-2 & 3+, и неможеа да дадат барем едно голче во прво![]()