PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.483
Поени од реакции
6.865
толку си ја знаете :)

Има грешки, ама кога им водиш 4 разлика, и да ти киксне некој џабе е, ја имаш победата.
Конечно се направија реални некои работи, неможе голман што брани за отелул и касиљас да фаќаат исти топки од слободен. Конечно слабите екипи се слаби, јаките се јаки. Научете како да ја совладате играта, најдете си комотна формација и користете ги опциите што ги нуди играта. Неможе со некој играч што појма нема, вие да примите, да заградите и да подадете правилен пас.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Но сега кога ја пуштам после 20-30 секунди ми се гасне играта. И колку можев да видам аблемите на тимовите од Бундес лигата не се правилните,Ја имам германската везија и нормално све ми е на германски, дали и како може да се смени на англиски?

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
добро за голманите... ама пак тим како Бохум да ја вади играта на Барселона?!

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
добро за голманите... ама пак тим како Бохум да ја вади играта на Барселона?!
Хаха, ствано некои тимови неможеш да ги тепаш никако.
Мене Трабзон ме утепа, значи нема шанси да го победам, или губам или нерешено, Барса ќе ја темаш на топ со 3-0, нив никако.. :pos:

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Ај ако сака некој по ПП торент за песедит 1.3 да ми прати :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Тачни ли се овие? Чичарито - 72 , Кушчак - 80, Де Геа - 79. цццц

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Тачни ли се овие? Чичарито - 72 , Кушчак - 80, Де Геа - 79. цццц
Брат почекај да излезе ПСД печот и се ке се среди ќе им се ставам реални оцени на играчите по овај сајт http://pesstatsdatabase.com/PSD/ кој е многу пореални од овие глупи оцени на конами веќе 70 % е направен печеот

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
дајте некој добар торент по пп да ја симнам пес 12...
ја има на македонската замунда само незнам дали да ја симнам од таму не ми е сигурно

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Dear KONAMI
Кога викавме дека сакаме компјутерот да е поинтелегентен во играта,не мислевме на тоа да НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ИСТИОТ И СЕКОЈ ЕБАН ШУТ ОД СЛОБОДЕН ДА БИДЕ ГОЛ

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Dear KONAMI
Кога викавме дека сакаме компјутерот да е поинтелегентен во играта,не мислевме на тоа да НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ИСТИОТ И СЕКОЈ ЕБАН ШУТ ОД СЛОБОДЕН ДА БИДЕ ГОЛ
И сето тоа го имате веќе на professional :tapp:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Освоив Серија А со Јуве на Super Star(ofc) со тешки маки иако на некаде околу 28-30 коло имав предност од 14 бода. На крај после 37 коло имам само 6 бода предност. Имав серија од 20+ натпревари без пораз од кои 16+- ми беа победи. После 30 коло напраив серија од 4 порази кои доведоа разликата од +14 да стане +6 за Интер кој е 2.Од ЛШ испадна у 1/4, таму играм thx на сирациве кои ја створија играва(Јуве у Плеј Оф!).
Имам Куп финале со Удинезе да играм.

После или евентуално утре следат КОНАМИ Pro Moves. Ствари кои ми се десија до сега во играва, најголем дел од нив во оваа сезона од МЛ.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.483
Поени од реакции
6.865
Пак ќе речам не ви е совладана играта. И мене Зенит 5-0 ме исплеска со 2 гола од слободен, ама си научив дека со клизач однапред не секоја топка е чисто земена. Поседот и брзите пасови меѓу играчите мора да бидат носители на играта, пасот со триаголниче по крилата, добро нафрлена топка е скоро сигурен гол. 3-4 пати ги перкам така, со Снајдер пас до Маикон, ѕверот сам си се отвора, нафрлена, а Пацини кова со глава ко лудак :D

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
Kako mozam da ja igram Online igrata ke moze li nekoj detalno da mi ja kaze postapkata kako se pravi toa?

blagodaram odnapred

Kajgana Shop

На врв Bottom