Nonteizam
Полихистор
- Член од
- 13 декември 2008
- Мислења
- 1.132
- Поени од реакции
- 801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Старо е ко библија...
Нека ми прости бог, и на мене, и на безнабожните израелци кои ја измислиле таа... ѓаолска тракатанцијаТоа е саде твое мислење, кое се базира на овосветовната логика, и која нема никаква врска со духовната логика...
![]()
Сега Мики ќе се испосери...мх,мх,мх...
Па... текстот не е баш конкретен (а англиски статии ме мрзи да барам) околу тоа дали само петте книги од Стариот завет ќе се анализираат.Евреи... нормално... нивни се книгите, нивни е Законот... нема што рисјаните со сите нивни фракции да се тупкаат во гради или да се нервираат...![]()
Алгоритамот може да се преуреди (ако веќе не е) да се внесе матичен текст, како примерок, и друг кој што ќе се споредува со матичниот според тој алгоритамПа... текстот не е баш конкретен (а англиски статии ме мрзи да барам) околу тоа дали само петте книги од Стариот завет ќе се анализираат.
Има зш рисјаните да се нервираат. Четвртото евангелие и Откровението тврдат истиот човек гинапишал.
![]()
Тоа е саде твое мислење, кое се базира на овосветовната логика, и која нема никаква врска со духовната логика...
![]()
Пак некоја ѓаолска направа![]()
Црква украла и продала повеќе од 30.000 деца