S
schtrafzenigger
Гостин
Све океј освен дедо Дејан пред Оби. Ако пак деде игра прв тим, Раиниери треба да се убие. (не сам)
Оби разбрав дека е повреден,али Алаврез е тука ајде може ке се предомисли Раниери !Све океј освен дедо Дејан пред Оби. Ако пак деде игра прв тим, Раиниери треба да се убие. (не сам)
Утре другар гледи Интерkoga ke se vrati snajder?
Го спомнав поради натпреварот со Катанија, иако сметам дека Мунтари не е виновен за лошата игра. Ако му се даде шанса на неговата природна позиција можеби ке бевме пријатно изненадени. Затоа јас ке се воздржам од поголеми критики за играчот.Занети, не Мунтари, Мунтари нема право за настап, единствената добра работа од страна на Гасперини, што не го стави на списокот за ЛШ.
Инаку и Оби да игра место Дејо, кој к*р му е со Станкович кој ќе врзе 4 меча по ред во пакет со репрезентацијата, на шкрги ќе дише после 10 мин игра.
На мене ми е интересно а на кој му сметам негов проблем прбаа да ме мајнат ама не успеаА бе Спасов сите те кудат од темата за греови си
Се надевам не е сериозно за Алварез,иначе добро што се враќа Снајдер бидејки само Алварез можеше да го замени ! Во средина очекувам Камби,Оби и Занети да играат,башка гледам и Мота веќе 2 меча е повикуван па незнам зошто и он да не добие шанса!Aлварез капут на тренингов, не разбрав што е проблемот, не е мускул у прашање , али го напуштил тренингот.
едит. Уште не е прецизирано што е проблемот
гугл
During the session of warming that is taking now, Ricardo Alvarez has left the field with Dr. bailer for a physical problem developed during the shots in the team's training session. Will soon be news on his condition.