Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
S

schtrafzenigger

Гостин
Све океј освен дедо Дејан пред Оби. Ако пак деде игра прв тим, Раиниери треба да се убие. (не сам)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Зарате стартер значи,пред Милито е тоа ми се свиѓа од страна на Раниери,неможам да го гледам веке како се влече по терен,огромно благодарам за све што направи з Интер,али неговото помина веке има помлади играчи.Ако би се ослободувал од играчи уште зимово,би го дал Милито,Мунтари,и нивни места би ги донел Хулк,Диара и Куцка ете.И уште нешто нека отвара Морати очи за Хернанез од Лацио,вчера феноменален беше,таков играч ни фали моментално,а не како Деки,Камби начукаа години и неможат да истрчаат 30 мин !
--- надополнето: Oct 17, 2011 11:53 AM ---
Све океј освен дедо Дејан пред Оби. Ако пак деде игра прв тим, Раиниери треба да се убие. (не сам)
Оби разбрав дека е повреден,али Алаврез е тука ајде може ке се предомисли Раниери !

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
koga ke se vrati snajder?
Утре другар гледи Интер
--- надополнето: Oct 17, 2011 12:20 PM ---
Prema najnovijim glasinama, iz uprave Intera su zatražili od Manchester City-a da prepolove financijski zahtjev za Carlosa Teveza(27), trenutno cijenjen je oko 45 milijuna eura. Real Madrid je isto tako u igri za Argentinca

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Не знам зошто би давале и 20 милиони за Тевез. Кажав и пред некој ден, тоа е можно само со продажба на Милито.

Во овој момент потребна е замена за Самуел и освежување во среден ред...

Се надевам дека со Лил ке го видиме и Алварез во средниот ред. Потребна е многу поголема креативност а тоа нема да се постигне со Станкович, Мунрати и Камбијасо...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.206
Поени од реакции
46.448
Занети, не Мунтари, Мунтари нема право за настап, единствената добра работа од страна на Гасперини, што не го стави на списокот за ЛШ.

Инаку и Оби да игра место Дејо, кој к*р му е со Станкович кој ќе врзе 4 меча по ред во пакет со репрезентацијата, на шкрги ќе дише после 10 мин игра.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ако испадне пак Раниери во средина со Занети,Камби и Станкович ке го прогласам за втор глуп тренер после Гасперини ! Без разлика што ке игра Снајдер пак ке изгубиме ако ја игра таа тројка во средина,потоа вие тука пак ке ги критикувате играчите како биле старци а глупата формација на Раниери ке ја заборавите ! Кој се разбира од фудбал знае дека со таква средина нема шанси да победиме,затоа очекувам во средина да играат Занети,Камбиасо и Оби а пред нив Снајдер ! Ако би бирал јас формација тогаш за мене е најдобра следнава опција - Занети да иде на лев бек,а во средина да играат Камби, Алварез и Оби (со што овие двајца и плус пред нив Снајдер би имале многу поголем посед и многу повеќе шанси за гол) , а со Камби и Занети неможе да се сврзе акција тоа сите јасно знаеме ! Јас сум убеден дека да играме со оваа формација ке бидеме многу посилни,али кој ме слуша мене:oops:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Занети, не Мунтари, Мунтари нема право за настап, единствената добра работа од страна на Гасперини, што не го стави на списокот за ЛШ.

Инаку и Оби да игра место Дејо, кој к*р му е со Станкович кој ќе врзе 4 меча по ред во пакет со репрезентацијата, на шкрги ќе дише после 10 мин игра.
Го спомнав поради натпреварот со Катанија, иако сметам дека Мунтари не е виновен за лошата игра. Ако му се даде шанса на неговата природна позиција можеби ке бевме пријатно изненадени. Затоа јас ке се воздржам од поголеми критики за играчот.

Сепак, потребни се поголеми промени во среден ред. Дали ке добие шанса Оби или Алварез тоа ми е сееедно. Се работи за млади и доволно квалитетни играчи, па кој повеќе ке покаже нека се смета на него како стартер во понатамошниот дел од сезоната. Само да не ги гледам 3ца старци со дефанзивни карактеристики во средниот ред.

Срамно е тим кој се бори за титула да не може да направи акција протев екипи како Катанија, поседот на топка да биде 65-35 во корист на Катанија, напаѓачите да бидат само гледачи плус на теренот...

Затоа сметам дека Раниери има доволно причини да ги седне на клупа дедовците , Занети може да се врати како лев бек и проблемот е решен...

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.570
Поени од реакции
4.554
А бе Спасов сите те кудат од темата за греови си :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.206
Поени од реакции
46.448
Aлварез капут на тренингов, не разбрав што е проблемот, не е мускул у прашање :), али го напуштил тренингот.

едит. Уште не е прецизирано што е проблемот

гугл
During the session of warming that is taking now, Ricardo Alvarez has left the field with Dr. bailer for a physical problem developed during the shots in the team's training session. Will soon be news on his condition.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Aлварез капут на тренингов, не разбрав што е проблемот, не е мускул у прашање :), али го напуштил тренингот.

едит. Уште не е прецизирано што е проблемот

гугл
During the session of warming that is taking now, Ricardo Alvarez has left the field with Dr. bailer for a physical problem developed during the shots in the team's training session. Will soon be news on his condition.
Се надевам не е сериозно за Алварез,иначе добро што се враќа Снајдер бидејки само Алварез можеше да го замени ! Во средина очекувам Камби,Оби и Занети да играат,башка гледам и Мота веќе 2 меча е повикуван па незнам зошто и он да не добие шанса!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Колку повредени иаме со оние прунудно вратените?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Според Скај...
Денес Раниери на тренинг сесијата во Лил ги форсирал Мота, Станкович и Занети, а во шпицот, Зарате и Милито.

-----------------цезар----------------
маикон---лусио---киву---нагатомо
------занети---мота---станкович-----
---------------снајдер------------------
-----------зарате-----милито-----

Kajgana Shop

На врв Bottom