Да само за напад рачунајте а во за одбрана ќе ги имаме само Пујол и Милито и што ќе правиме тогаш?Жирков за мене е еден од тројцата моментално најдобри офанзивни леви бекови, многу брз фудбалер но малце послаб во одбраната. Абидал оваа сезона е одлицен во одбраната но како и секогаш во нападот е катастрофа. Доколку би бирал за следната година би играл прва постава со Жирков затоа што со него стално ќе имаме минимум гол повеќе од противникот;-) )))))
Супер за Пујол и Иниеста, ќе бидат во еќипата што ќе патува за Ваљадолид но нема да патуваат Туре,Абидал и Хлеб.Пујол и Иниеста се враќаат во составот супер таман за со Баерн.
Еј па ти сеа ги направи Алавес и Жирков дека се дрва во одбраната!!!!!Да само за напад рачунајте а во за одбрана ќе ги имаме само Пујол и Милито и што ќе правиме тогаш?
Па Алвес и не е многу добар во одбрана низок е т.е нема шанси да добие воздушен дуел само што е брз,а Жирков многу малку го имам гледано и неможам ништо да кажам за него.Супер за Пујол и Иниеста, ќе бидат во еќипата што ќе патува за Ваљадолид но нема да патуваат Туре,Абидал и Хлеб.
Би сакал да излеземе со овој состав:
Валдес
Алавес ---------- Марќес --------------Пиќе ------------ Силвињо
Чави ------------Бускетс ------------- Кеита
Меси ------------------Анри
Ето
Иниеста и Пујол нека се опорават убаво за да бидат топ со Баерн.
Еј па ти сеа ги направи Алавес и Жирков дека се дрва во одбраната!!!!!
Види само како Меси и Алавес растураат заедно по десната страна. Приближно добро ќе биде и со Жирков и Анри/Иниеста на левата страна.
Tуре и Хлеб не патуваат за Ваљадолид, како што пишав и погоре!!!!Според мене составот вака би требало да е.
--------------------------- Валдес ---------------------------
Алвес ---------- Марќес --------------Пиќе ------------ Силвињо
Чави ------------Јаја Туре ------------- Кеита
Меси ------------------Анри------------------Ето
Иниеста , Пујол и Абидал нека се спремат убаво за со Баерн но можно е место Анри да влезе Бојан а место Ето да влезе Хлеб така да очекуваме победа утре.
Очекуваме нови големи златни 3 бода бар минимално да тепаме 1-0:smir:
Кеита е тука место Туре или Серги.petar izgleda ne si dobro informiran
ture e povreden isto i kako hleb i mozno e da gi nema i vo ls protiv baern,a inaku dobro e so se vrakjaat iniesta i puyol samo ovie dvajca se dobro odmoreni i mozno e da gi ima vo prviot sostav protiv valadolid