goodlife_filipsis
Believe
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 3.244
- Поени од реакции
- 2.762
nz zashto da go 'mrazish' evra koga pretposlednite 2 partii gi izigra slabo, ama ovaa mu beshe na nivo, nekolku pati super intervenirashe, ednash go sporechi stevo pederot da nabaci a kurtonot luis beshe sam so de gea pred gol. itn super izigra vchera.Евра е цар бе ..колку и да е тапа на терен неможе да го "мразиш" повеке од 5 минутиЧовечето знае да напри атмосфера и да изненади со некој потег шо те тера да заборавиш на се ..
A за навредите на Суарез..и да најдат некоја снимка ..а да сакаат ке најдат мислам дека пак не нема некоја драстична казна ..ФА некако ми изгледа наклонета кон конкурентите на Ман.Утд ..мислам шефот шо е таму е голем фан на комшиите ..или грешам ..
Еве пример типот шо "земал апчиња за слабеење"..доби само 6месеци..а Фердинанд шо не се појави еднаш доби 9 ..
Така ..ај позз добар натпревар вчера ..)) таквите натпревари ми се најслатки...да се нервираат противниците пошо биле "подобри"..a уствари ништо не постигнале .
![]()
Не го мислев тоа у буквална смисла ..затоа ми е ставен у наводнициnz zashto da go 'mrazish' evra koga pretposlednite 2 partii gi izigra slabo, ama ovaa mu beshe na nivo, nekolku pati super intervenirashe, ednash go sporechi stevo pederot da nabaci a kurtonot luis beshe sam so de gea pred gol. itn super izigra vchera.
Mislam deka Diverpool imaa korner i trebaa da nabacat, nesho togash izgleda suarez mu rekol na evra se brkaa gi vikna sudijata i mu dade zut na evra. taka neshto beshe
па нормално дека ќе даваат кога вчера цела утакмица коментаторот ја баеше цела историја на манчестер и кој шо плетел дома и дали ајвар направил а за ливерпул само кажа на почетокот натпреварот дека играат со вас и толку однего .... со ман. сити кога игравте истиот дотичен коментатор цела утакмица главата ми ја однесе како тоа титулата пак одела во манчестер во црвената половина и има уште една утакмица не плачете на ваш терен секогаш играте со играч повеќе ВЕБИ ти си јадеш помии тука, а сега (сабота, 20:45) на Спорт Клуб + иде клип со Manchester United и химната "Glory glory" .... нема "you never cry alone" или како и да беше ...![]()
И ти нејчиш... самото внатре те тера...па нормално дека ќе даваат кога вчера цела утакмица коментаторот ја баеше цела историја на манчестер и кој шо плетел дома и дали ајвар направил а за ливерпул само кажа на почетокот натпреварот дека играат со вас и толку однего .... со ман. сити кога игравте истиот дотичен коментатор цела утакмица главата ми ја однесе како тоа титулата пак одела во манчестер во црвената половина и има уште една утакмица не плачете на ваш терен секогаш играте со играч повеќе ВЕБ
а за оваа фердинанд требаше црвен да добие .....евра уште да го залапаше судијата и така беа гушнати цел натпревар и два пенала не досуди занас еден и еден завас
--- надополнето: Oct 16, 2011 5:57 PM ---
Послушај си го аватарот и оди барај помош некаде, инаку готов си!па нормално дека ќе даваат кога вчера цела утакмица коментаторот ја баеше цела историја на манчестер и кој шо плетел дома и дали ајвар направил а за ливерпул само кажа на почетокот натпреварот дека играат со вас и толку однего .... со ман. сити кога игравте истиот дотичен коментатор цела утакмица главата ми ја однесе како тоа титулата пак одела во манчестер во црвената половина и има уште една утакмица не плачете на ваш терен секогаш играте со играч повеќе ВЕБ
а за оваа фердинанд требаше црвен да добие .....евра уште да го залапаше судијата и така беа гушнати цел натпревар и два пенала не досуди занас еден и еден завас
море падобранци, што мајка барате тука? Си имате ваша тема, пишувајте си таму е лечете фустрации. Бог да чува. Го муви на Г**но сте...па нормално дека ќе даваат кога вчера цела утакмица коментаторот ја баеше цела историја на манчестер и кој шо плетел дома и дали ајвар направил а за ливерпул само кажа на почетокот натпреварот дека играат со вас и толку однего .... со ман. сити кога игравте истиот дотичен коментатор цела утакмица главата ми ја однесе како тоа титулата пак одела во манчестер во црвената половина и има уште една утакмица не плачете на ваш терен секогаш играте со играч повеќе ВЕБ
А кој отпатувале?Македа нема да патува утре за Романија, има мала повреда на зглобот.
haha ne me smej 2 penala za vasпа нормално дека ќе даваат кога вчера цела утакмица коментаторот ја баеше цела историја на манчестер и кој шо плетел дома и дали ајвар направил а за ливерпул само кажа на почетокот натпреварот дека играат со вас и толку однего .... со ман. сити кога игравте истиот дотичен коментатор цела утакмица главата ми ја однесе како тоа титулата пак одела во манчестер во црвената половина и има уште една утакмица не плачете на ваш терен секогаш играте со играч повеќе ВЕБ
Утре ќе се знае целата листа, утре патуваатА кој отпатувале?