Фан клуб:Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Ќе видиме прво како ќе се одвива ситуацијата со локаутот, па после може да се збори иако, според мене мали се шансите сега да дојде. Он ќе игра за Звезда сигурно, ако не сега, за 2-3 години гарант. Имаше една изјава дека сигурно ќе игра у Звезда, ако не умре пред тоа :pos: Лудак.

А измеѓу Јеретин и Ракоч, се знае дека го бирам Игор, мада и Јеретин не е лоша опција.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Пораз од Будуќност :tapp:

Прво полувреме сосем солидно од наша страна, водевме и со 11 разлика у еден момент, ама после на почеток на второ полувреме, распад система. Несфатлив ми е олкав пад.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Не ни помогна ни неговите 30 поени, загубивме од Олимпија. Нема ја што да зборим, Кари кажа све на прес:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Абе една ластовица не прави пролет, така да и во нашиот случај неможе само на Морисон да се чека и тој е од крв и месо неможе све сам.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Не ни помогна ни неговите 30 поени, загубивме од Олимпија. Нема ја што да зборим, Кари кажа све на прес:

Ало брее јел се овај дрогира бре!!!
Ха ха ха ха како он тоа објаснува човече!!Па ни жив Бог не може да го разбере!Прати му фаца само на 1:30 :P.Ајде ајде ако не оваа година здравје боже па догодина има време еееее!!!
ахахахахаха неможам да се воздржам човече абе шо му е на човеко еј да не е удрил на некоја "СТОМАКЛИЈА" или "КЛЕКОВАЧА" јали некоја наша неможе два збора саглм да поврзе.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Утре со Цедевита од осум саат, пренос на б92.

А на овој над мене не му обраќајте пажња, доволен е самиот на себе.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Утре со Цедевита од осум саат, пренос на б92.

А на овој над мене не му обраќајте пажња, доволен е самиот на себе.
Таман работа пажња!!!Нема потреба за тој над тебе никаква пажња такви сте си шо да ви праеме и самиот го глеаш каков е зашаметен чоекот мислам се глеа бе 6 мин клип не е малце за да сванеш.Нели?:pos:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
На 29 јануари, Звезда доаѓа у Скопје на прославата на Работнички :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Извлечени четврт-финалните двојки за купот. Играме со БКК Раднички, а ако поминеме ќе играме со победникот од дуелот Хемофарм-Раднички ФМП (нашата филијала).

Турнирот ќе се игра од 16 до 19 фебруари у „Чаир“.

Еве го распоредот:

RASPORED TURNIRA:

Četvrtak, 16. februar: Partizan mt:s - Mega Vizura (par 1), Radnički Kragujevac - Vojvodina (par 2).

Petak, 17. februar: Crvena zvezda - BKK Radnički (par 3), Hemofarm - Radnički Basket (par 4).

Polufinale (subota, 18. februar): Pobednik 1 - Pobednik 2, Pobednik 3 - Pobednik 4.

Finale (nedelja, 19. februar).

Termini četvrtfinalnih utakmica su 18 i 20.30 časova, polufinala su zakazana za 18.30 i 20.30, a finale za 20.30 časova.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Леле бе какви баксузи сме со повредиве, невидено. Прво Радивојевиќ, па после Радетиќ и сеа Васиќ :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom