Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш еден куп игри на mame32 за оваа конфигурација xD​

Тешко да најде маме32 сега.. барав пред некое време невозможно е да се најде :D

Пробај со Tom Rider кецот или некоја постара како ГТА ама старата !

Тешко да најде маме32 сега.. барав пред некое време невозможно е да се најде :D

Како тоа невозможно да се најде, кај си барал на улица?
гуглај маме му ебам што сакаш можеш да најдеш на нет

Како тоа невозможно да се најде, кај си барал на улица?
гуглај маме му ебам што сакаш можеш да најдеш на нет

Абе улаф неможев да симнам секоја страна беше закачена со вирус ако сакав да немам и пц и маме32 тоа е друга ствар иначе женско сум баце ;)

Дајте некој предлог игра за мојава конфигурација
1гб Рам
Виндоус ХП
GeForce FX 5200 128mb
Играта нека се игра со други играчи онлајн како Дота Вов нешто такво а да може на ова конфигурација да се игра без разлика дали со пукање стратегија и сл.
ova

Направи shortcut од Might & Magic Heroes VI.exe и додај /offline на крајот на полето Target.

Средив, друг проблем беше. После крак треба да се уклучи од Might & Magic Heroes VI.exe а не преку Game.exe зашто во спротивно ќе си направи апдејт играта и ќе се смени верзијата на играта.

Прв пат ја играм Heroes и можам да кажам дека шах со дедо ми е поинтересен од играва.

Богохулење! Би ти ја препорачал 3ката од серијалов. Тоа ти е баш raw материјал од другиве продолженија. Плус е 200 проценти по игрива од новиве. И е без фенси ефекти. А и не си влегол баш во комплексноста на самата игра.

Богохулење! Би ти ја препорачал 3ката од серијалов. Тоа ти е баш raw материјал од другиве продолженија. Плус е 200 проценти по игрива од новиве. И е без фенси ефекти. А и не си влегол баш во комплексноста на самата игра.

lol what the?

Оваа на времето ја убиваа од играње, ама јас имав нешто многу поинтересно во тоа време...

76241158_4450060_tetris.jpg

Начинот на играње на играва е претерано глуп, посебно борбите... Не гледам нешто што би ме натерало/задрало да ја играм играва...

Оваа на времето ја убиваа од играње, ама јас имав нешто многу поинтересно во тоа време...

76241158_4450060_tetris.jpg

Начинот на играње на играва е претерано глуп, посебно борбите... Не гледам нешто што би ме натерало/задрало да ја играм играва...

Мислам дека ти би ја играл оваа само ако ти дое Jigsaw и ти рече: "I wanna play a game" и да ти дае оваа игра да ја играте. : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom