Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој некоја игра слична на Machinarium во тој стил,ваша препорака?

Излезе Might and magic Heroes VI

Heroes-of-might-and-magic-6-beta-ANONYMOUS.jpg

Леле, да ти се позлатат рацете. Случајно кликнав и ај викам да ги разгледам последните постови. 2000 години ја чекам играва. :)

Oohh pust point'n'click.... Samorost 1 i 2.... Windosill. KRatki i lesni.

A ima i dolgi i so prikazna i dijalozi ama tie se ebiveter. Ko kje ti daj neka bez vrska kombinacija na predmeti za da pojdis ponatamu da ti pukni glavata.
--- надополнето: Oct 13, 2011 2:02 PM ---
Oohh pust point'n'click.... Samorost 1 i 2.... Windosill. KRatki i lesni.

A ima i dolgi i so prikazna i dijalozi ama tie se ebiveter. Ko kje ti daj neka bez vrska kombinacija na predmeti za da pojdis ponatamu da ti pukni glavata.

Излезе Might and magic Heroes VI

Heroes-of-might-and-magic-6-beta-ANONYMOUS.jpg

Страшно колку добро е направена. Зараза невидена е, штета морав да легнам синоќа зашто без спиење на работа ќе идев.

За да ја играм играва ми требаат некои претходни познавања од другите деливи? Зашто во животов никогаш не сум уклучил ниту еден дел од серијалов.

За да ја играм играва ми требаат некои претходни познавања од другите деливи? Зашто во животов никогаш не сум уклучил ниту еден дел од серијалов.

Има и самата игра своја приказна но не е потребно претходно познавање воопшто.

Ловец во смисла да го разбуди ловечкиот инстинкт кај играчот или во буквална смисла.
За првото Far Cry 2, а додатно и игриве од статијава, а за второто има некои си т.н. симулатори на ловење (пример некоја си Deer Drive или Hunting Unlimited) ама воглавно/сите се без врска.

Дајте некој предлог игра за мојава конфигурација
1гб Рам
Виндоус ХП
GeForce FX 5200 128mb
Играта нека се игра со други играчи онлајн како Дота Вов нешто такво а да може на ова конфигурација да се игра без разлика дали со пукање стратегија и сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom