Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ми изгледаат овие навивачките трибини ко ниски, нема шанси некој да ги фрла (од надвор) бакљите директно на трибината и така да се пренесат истите ? Можеби звучи смешно сепак никогаш не сум бил на стадионот, од слика вака ми изгледа ко да ќе може ..
И мене ми текна на тоа, нека дојдат ден порано, нека ги фрлат на трибина и утредента ќе си имаат бакљи! :D

o_O
--- надополнето: Oct 15, 2011 11:54 PM ---
34rgkee.jpg

1z2n7cw.jpg

34zbvxi.jpg

9ftvg4.jpg

28tev41.jpg

!!!

Видеото од Комита Ултрас:pos:
Колку дегенски фаци човече, па се снимиле како бегаат:tapp:
И уште го ставиле на интернет а на сите им се гледаат фаците па полиција може да ги уапси кога сака...
Упс заборавив дека тоа важи само за македонските групи...
--- надополнето: Oct 16, 2011 12:06 AM ---
И уште на Српски пеат....:tapp:
На идиотизмот му нема крај....

zaskuzena pobeda na teteks, cestitki, nasite ziva katastrofa bea, ni 5 min ne zasluzija da navivame za niv.
inaku, prvite 10 min i poslednite 20 min gi bojkotiravme.
35 ballisti(i ne samo ballisti, i obicni gledaci) odvedeni se vo policiska stanica deneska, kako sto slusnav dole vo stanica imale rabota bajagi deneska ACAB, ke ima pak derbi, do togas nema samo so kamenja da udrime ;)

zaskuzena pobeda na teteks, cestitki, nasite ziva katastrofa bea, ni 5 min ne zasluzija da navivame za niv.
inaku, prvite 10 min i poslednite 20 min gi bojkotiravme.
35 ballisti(i ne samo ballisti, i obicni gledaci) odvedeni se vo policiska stanica deneska, kako sto slusnav dole vo stanica imale rabota bajagi deneska ACAB, ke ima pak derbi, do togas nema samo so kamenja da udrime ;)
jebiga morav.

зашто пеете на српски бе лепотани :pos:уби уби каура

DA GI PRASAM BALISTITE DALI PAK SHVERCERITE SE KRIVI SO GI UAPSIJA I DALI SHVERCERITE GO NAPRAVIJA INCIDENTOT?????Zs SEKOGAS PREFRLAA VINA NA DRUGI

Знаеш и сам како се работите , и тука не е местото да ти дадам еден одговор :unsure:

зашто пеете на српски бе лепотани :pos:уби уби каура
Ја че га певам на што сакам, или че га пукам. Тој је чисто иљиридска песна.
Сврбин не пева на уби, уби каура он га пева на друго.

Иначе незнам што се бунат кога комитите пеат мртов албанец добар албанец.
Обесправен народ.

Gi pustile BALLISTET od stanicata kazuvaat deka mnogu gi tepale :S Go jadea i nevini luge !!!

И јас добив инфо. дека се пуштени но биле крајно тепани ... А.Ц.А.Б.

Gi pustile BALLISTET od stanicata kazuvaat deka mnogu gi tepale :S Go jadea i nevini luge !!!
Дај молимте иди на некој друг форум, на пример у Шведска, таму ќе ти поверуваат.
Не ме смеј бре дете, ене го оној Goal што го симна знамето и9 го фрли на земја. Татко му е полицаец и никому ништо.
Вас на секоја утакмица тетовските полицајци ве пуштаат како сакате да влегувате и што сакате да внесувате. Кон Војводи е друг односот.

Полицијата во Тетово што направи кога кршите прозори по македонски куќи секоја недела?
Ништо.

Не се брукај и тука да постуваш измислици на кои ќе ти се смеат. Па ние знаеме многу добро полицијата во Тетово, Чаир и на други места кого штити и за кого затвора очи.

Дај молимте иди на некој друг форум, на пример у Шведска, таму ќе ти поверуваат.
Не ме смеј бре дете, ене го оној Goal што го симна знамето и9 го фрли на земја. Татко му е полицаец и никому ништо.
Вас на секоја утакмица тетовските полицајци ве пуштаат како сакате да влегувате и што сакате да внесувате. Кон Војводи е друг односот.

Полицијата во Тетово што направи кога кршите прозори по македонски куќи секоја недела?
Ништо.

Не се брукај и тука да постуваш измислици на кои ќе ти се смеат. Па ние знаеме многу добро полицијата во Тетово, Чаир и на други места кого штити и за кого затвора очи.

ДА НЕ БЕШЕ ТА ПОЛИЦИЈА ВИЕ ВЧЕРА ЌЕ ГО ПУШИВТЕ И ТОА НА ГОЛЕМО !

не ми се прај мангуп тука , ЈАС Кога поминав кај плоштадот таму А.Ц.А.Б. само тепаше и само апсење имаше , тотално ХАОС !

Ама ти си бил у стадион во тој момент уште !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom