Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046
Моментално 50-ина Балисти се во полициска станица.Така да тие теории за бели мечки што ти ја знам паѓаат во вода.
Па што очекуваш?
Што има тука чудно, пак сте мавале со камења. мене само не ми е јасно како може постојано вас да ве пуштаат први да си одите. Само тоа е причинител на инциденти. па на наш стадион да не пуштаат нас цело време први, нема противничката група да го напушти стадионот два дена...
Второ, на Војводи им беа запленети бакљите на вас не.
Трето, ќе видиме колку од тие уапсени ќе добијат клривични. И на кале апсеа и кој бил и кој не бил, па некои добија кривичлни некои место во парламент.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Моментално 50-ина Балисти се во полициска станица.Така да тие теории за бели мечки што ти ја знам паѓаат во вода.
Извини еј,со тоа што ни го напраеја денес со кореографијата која е спремана со саати и со тоа што вие ја извадивте вашата(невидено провокативна)..докажано е се.:)А Балистите ќе видимо колку време ќе бида у станица;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па што очекуваш?
Што има тука чудно, пак сте мавале со камења. мене само не ми е јасно како може постојано вас да ве пуштаат први да си одите. Само тоа е причинител на инциденти. па на наш стадион да не пуштаат нас цело време први, нема противничката група да го напушти стадионот два дена...
Второ, на Војводи им беа запленети бакљите на вас не.
Трето, ќе видиме колку од тие уапсени ќе добијат клривични. И на кале апсеа и кој бил и кој не бил, па некои добија кривичлни некои место во парламент.
Хах па ние ли сме виновни што тие не беа способни да ги внесат бакљите.Тие дојдоа 10 минути пред да почне натпреварот.И кај нас имаше голем притисок,па полицијата пред да влезат нашите членови не контролираа,неколку бакљи и кај нас зедоа ама не можеа да дојдат до крупното.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Хах па ние ли сме виновни што тие не беа способни да ги внесат бакљите.Тие дојдоа 10 минути пред да почне натпреварот.И кај нас имаше голем притисок,па полицијата пред да влезат нашите членови не контролираа,неколку бакљи и кај нас зедоа ама не можеа да дојдат до крупното.
Мислиш не можеа да дојдат или не сакаа? :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Извини еј,со тоа што ни го напраеја денес со кореографијата која е спремана со саати и со тоа што вие ја извадивте вашата(невидено провокативна)..докажано е се.:)А Балистите ќе видимо колку време ќе бида у станица;)
Кажав јас,вие дојдовте 10 минути пред да почне мечот,а ние бевмее со саати пред да почне.Не видоа од управата на Тетекс.
--- надополнето: Oct 15, 2011 5:56 PM ---
Мислиш не можеа да дојдат или не сакаа? :)
Чисто не можеа пошто имавме план како да влезат бакљите на трибина а не како тие сакале така да влезат.Кратко да ти кажам се измачивме да ги спасиме.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Кажав јас,вие дојдовте 10 минути пред да почне мечот,а ние бевмее со саати пред да почне.Не видоа од управата на Тетекс.
Не не не...имаше дечки еден саат порано отидено да средат транспарентите и кореографијата.Инаку и околу 10 душе праеја претрес,од кој еден беше со сензор.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не не не...имаше дечки еден саат порано отидено да средат транспарентите и кореографијата.Инаку и околу 10 душе праеја претрес,од кој еден беше со сензор.
Исто и кај нас беше.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
sevkupno, losa pretstava od nas, mozevme, sme praele i podobro ama epten razocarani od igracite, osven meti site u k****da idat

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Низ Тетово хаос било...ама добро има и повредени полицајци.
На центар имало тепачка помеѓу полицијата и Балистите.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Некои Балисти порано излегле од натпреварот со цел да идат пред трибината на Војводи, среќа тука веќе имало поставено кордон желки по што Балисти почнале да фрлаат со камења кон нив и желкиве ги притиснале, потоа се продолжило...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Од пред стадионот до центарот на градот траело ова.
Цел: Војводите
АЦАБ нормално ги чуваше и се случи тоа што се случи,почнаа да тепаат па се враќаше колку што се можеше.

М

Мартин`

Гостин
Чисто не можеа пошто имавме план како да влезат бакљите на трибина а не како тие сакале така да влезат.Кратко да ти кажам се измачивме да ги спасиме.
Ми изгледаат овие навивачките трибини ко ниски, нема шанси некој да ги фрла (од надвор) бакљите директно на трибината и така да се пренесат истите ? Можеби звучи смешно сепак никогаш не сум бил на стадионот, од слика вака ми изгледа ко да ќе може ..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Од пред стадионот до центарот на градот траело ова.
Цел: Војводите
АЦАБ нормално ги чуваше и се случи тоа што се случи,почнаа да тепаат па се враќаше колку што се можеше.
Војводите треба да ви се цел на трибина,таму каде што редовно губите.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ми изгледаат овие навивачките трибини ко ниски, нема шанси некој да ги фрла (од надвор) бакљите директно на трибината и така да се пренесат истите ? Можеби звучи смешно сепак никогаш не сум бил на стадионот, од слика вака ми изгледа ко да ќе може ..
Па ниски се ама полицијата направи кордон горе,барем кај нас.А нив на врата им ги зеле.
--- надополнето: Oct 15, 2011 9:33 PM ---
Војводите треба да ви се цел на трибина,таму каде што редовно губите.
Хах редовно губиме... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom