Јас сум правата Барби!

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Ја као шо глеам, се почесто женски шо се плави, се фарбаат во друга боја :D Барем околу мене :cool:

ako ne ce i napravis remont :pos:
еве и го со помош на денешнава технологија и го открив
funny_female_brain.jpg

сега ќе одам кај томче мајнсторчето ќе прави ремонт, ми бараше алатки ама отваран во ташната има што да видам.
originalslika-4669498.jpg

сега под итно ми требаа овие алатки.
bruselica-meister-kraft_slika_O_1102882.jpg

4cfffec319c6c2b1486377231.jpg

alati_05_01.jpg

1_emiter_Slika%202_MakJ09.jpg

за да се избушат штетните бактерии, има можеби и сида се е можно
%D0%90%D0%BA%D1%83%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80_75_%D0%B0h_-_%D0%A2%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0.jpg

треба да ставиме и нов акумулатор во мозокот овој нешто не е добар понекогаш замрзнува санјето
20090101082937_photo_0.jpg

и под итно требат ми вакви амортизери за кога ќе ја ебам добро да скока.

Сања Цинцева од Струмица, позната како Сања Барби, родена 1989 година, родителите разведени, чисто да знаете дека не успеа да заврши средно образование...

Сања Цинцева од Струмица, позната како Сања Барби, родена 1988 година, родителите разведени, чисто да знаете дека не успеа да заврши средно образование...
тогаш нема мозок
мистеријата е откриена:D

Имам другари кои учеле во ист клас со неа до 8-мо одделение... меѓу најслабите ученици, мислам дека учеше до 2-ра средно и толку... гарант дека не знае течно да чита :))))

Битно "знае да пее", што ќе и е школо само време да губи и живци да кине со професорите :)

Имам другари кои учеле во ист клас со неа до 8-мо одделение... меѓу најслабите ученици, мислам дека учеше до 2-ра средно и толку... гарант дека не знае течно да чита :))))
а скината ли е ?

Што дека била меѓу најслабите ученици........ сега ене ја славна стана, си тера кариера, пари има.... ;):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom