GreenRoot
^Зелен^
За жал мозокот не се гледа, али от доа што се гледа ако ти се свиѓа земај. Ама ко ке отпакуваш да не ти биде зелениот кривсе заљубив во оваа плавуша добро парче ама дали е добро парче во мозокот![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жал мозокот не се гледа, али от доа што се гледа ако ти се свиѓа земај. Ама ко ке отпакуваш да не ти биде зелениот кривсе заљубив во оваа плавуша добро парче ама дали е добро парче во мозокот![]()
Ти бре баш си се загреал ебате. Според бројот на пријатели има големи шанси да е тааНа фб има профил на име Сања Цинцева, некој да потврди дали е таа !?
одма ти на фб бараш да ја аднеш во пријатели виде што бомба еНа фб има профил на име Сања Цинцева, некој да потврди дали е таа !?
Ти бре баш си се загреал ебате. Според бројот на пријатели има големи шанси да е таа
побргу адни ја оти ја веќе ја аднав чеkам да ме прифатиАхахаха.. море сеа манијак ќе ме направите. Чисто ме интересираше која е цурата.![]()
побргу адни ја оти ја веќе ја аднав чеkам да ме прифати![]()
jaoo kolku i se golimi sise(cickite)Ахааха... е ако де, со здравје да ја гледаш.![]()
jaoo kolku i se golimi sise(cickite)![]()
се заљубив во оваа плавуша добро парче ама дали е добро парче во мозокот![]()