Јас сум правата Барби!

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Па почни да ја упознаваш реалноста... Вицовите отпаѓаат од форма :)
Coll Story Bro.JPG

Не се зезајте да не ви Стегне Тужба дечко у влада работи еееејј

Веќе 1 година сум на форумов...

Сликите се резултат на незнаење и посегање по џаболебарската реплика!
Не батка сликите се за дегени ко тебе кои неможат да поднесат шега која патем не е на твоја сметка(барем мислам дека не е). И башка ке ти пратев уште една слика мада ти со твојата интелегенција нема да ја разбереш и морав директо да ти одговорам јебига;)

Не батка сликите се за дегени ко тебе кои неможат да поднесат шега која патем не е на твоја сметка(барем мислам дека не е). И башка ке ти пратев уште една слика мада ти со твојата интелегенција нема да ја разбереш и морав директо да ти одговорам јебига;)
10 мин составуваш, сонце тоа на дада... :D

10 мин составуваш, сонце тоа на дада... :D
WTF
Батка ако мислиш дека постот го составував 10 минути се лажеш. Јас не сум дежурен на форумов нормално дека посетувам и други страници, па затоа и реакцијава беше задоцнета.
Инаку сега гледам дека си нов а јас наместо да ти посакам добредојде те Истролав:)

Ја затупи сеа, нема врска сликава :) туку ај ќе бришам јас моите говна, сепак да не му ја посеруваме темава на чоеков :) неаме сите врски ко тебе...

Ај сеа озбилно.Нема шанси она да си го заштити името.Ако тоа го стори Мател ќе и фрли едно 303903939393 тужби за незаконско искористување на нивната барби.

Ја затупи сеа, нема врска сликава :) туку ај ќе бришам јас моите говна, сепак да не му ја посеруваме темава на чоеков :) неаме сите врски ко тебе...
cp7656_fuck%20yea.png

Уште еден европски трик со брендирање.

За да има основа да тужи и на тој начин да биде во центарот на вниманието (на тие што се замараат со глупости).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom