Фан Клуб: Вардар

П

Паспарту

Гостин
Ете колкав ви е капацитетот, дојдовте за плачење, па сега тешете се со Кале... Не за џабе сте тоа што сте.

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Ете колкав ви е капацитетот, дојдовте за плачење, па сега тешете се со Кале... Не за џабе сте тоа што сте.
Nitu placam, nitu pak se tesam so kale samo koa ja vidov slikata mi dojde da pisuvam i da ve potsetam deka godinava a moze i nekoi godini po red imate podarok od vladava sampionska/i titula/i

ps: A koa se nema sto da se kaze i moderatorite se zanimavaat so gluposti mesto da i lupat ban sebesi

П

Паспарту

Гостин
Nitu placam, nitu pak se tesam so kale samo koa ja vidov slikata mi dojde da pisuvam i da ve potsetam deka godinava a moze i nekoi godini po red imate podarok od vladava sampionska/i titula/i
Со сликата може гзот да си го избришеш, секоја чест чим вакви работи си заклучил по гледањето на сликата, па ти да си го гледал натпреварот денеска сигурно и иднината ќе можеше да ја предвидиш, штета што не дојде...

Барем не се криј под овој јузер.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Уште да не ослободуваат министри од лисици и да ни даваат за тепачки пратенички места исти ко вас ќе сме ..............

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151

ps: A koa se nema sto da se kaze i moderatorite se zanimavaat so gluposti mesto da i lupat ban sebesi
Кој си ти да коментираш да делиш правда и притоа да провоцираш? Исто ко да коментирам за утакмицата и навивањето за Балисти денес. Можам ? не зошто не сум ни бил таму...

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Кој си ти да коментираш да делиш правда и притоа да провоцираш? Исто ко да коментирам за утакмицата и навивањето за Балисти денес. Можам ? не зошто не сум ни бил таму...
A od kaj sea ova pravilo deka mora da se bide na natprevar za posle da se komentira za istiot, jas si komentirav spored toa sto vidov te. slikata., a ako se smeta toa za provokacija baniraj me no smetaj deka i tvojata slika bese provokacija taka da i za tebe treba da sledi ban. Mislam ako ide forumov spored pravila i bez isklucoci za odredeni lica.

• Ми се допаѓа
Reactions: B92
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
A od kaj sea ova pravilo deka mora da se bide na natprevar za posle da se komentira za istiot, jas si komentirav spored toa sto vidov te. slikata., a ako se smeta toa za provokacija baniraj me no smetaj deka i tvojata slika bese provokacija taka da i za tebe treba da sledi ban. Mislam ako ide forumov spored pravila i bez isklucoci za odredeni lica.
Проект 2014 груевски, Вардар титула што е ? Провокација или ја трипам ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Трипаш бачко, да ти свиткам една палачинка од брашно да испушиш?
Виткај виткај, очигледно само јас на темава сум забеган, а провокаториве у право го биле...

П

Паспарту

Гостин
Натпреварот против 11 Октомври од Купот ќе се одигра во среда од 18часот

Инаку наредно коло играме дома против Турново, а Металург гостува на Шкендија.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=1625
Зачести Коцета со посетиве:pos:
Треба да направи и една посета до судискиот дел од ФФМ:sneaky:

Иначе вчера се погодив да сум во ист кафич со Лико и Оса. Какви денсови вади Лико :pos::pos::pos:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.730
Поени од реакции
3.111

Kajgana Shop

На врв Bottom