П
Паспарту
Гостин
Ете колкав ви е капацитетот, дојдовте за плачење, па сега тешете се со Кале... Не за џабе сте тоа што сте.
Nitu placam, nitu pak se tesam so kale samo koa ja vidov slikata mi dojde da pisuvam i da ve potsetam deka godinava a moze i nekoi godini po red imate podarok od vladava sampionska/i titula/iЕте колкав ви е капацитетот, дојдовте за плачење, па сега тешете се со Кале... Не за џабе сте тоа што сте.
Со сликата може гзот да си го избришеш, секоја чест чим вакви работи си заклучил по гледањето на сликата, па ти да си го гледал натпреварот денеска сигурно и иднината ќе можеше да ја предвидиш, штета што не дојде...Nitu placam, nitu pak se tesam so kale samo koa ja vidov slikata mi dojde da pisuvam i da ve potsetam deka godinava a moze i nekoi godini po red imate podarok od vladava sampionska/i titula/i
Уште да не ослободуваат министри од лисици и да ни даваат за тепачки пратенички места исти ко вас ќе сме ..............Nitu placam, nitu pak se tesam so kale samo koa ja vidov slikata mi dojde da pisuvam i da ve potsetam deka godinava a moze i nekoi godini po red imate podarok od vladava sampionska/i titula/i
Кој си ти да коментираш да делиш правда и притоа да провоцираш? Исто ко да коментирам за утакмицата и навивањето за Балисти денес. Можам ? не зошто не сум ни бил таму...Nitu placam, nitu pak se tesam so kale samo koa ja vidov slikata mi dojde da pisuvam i da ve potsetam deka godinava a moze i nekoi godini po red imate podarok od vladava sampionska/i titula/i
ps: A koa se nema sto da se kaze i moderatorite se zanimavaat so gluposti mesto da i lupat ban sebesi
A od kaj sea ova pravilo deka mora da se bide na natprevar za posle da se komentira za istiot, jas si komentirav spored toa sto vidov te. slikata., a ako se smeta toa za provokacija baniraj me no smetaj deka i tvojata slika bese provokacija taka da i za tebe treba da sledi ban. Mislam ako ide forumov spored pravila i bez isklucoci za odredeni lica.Кој си ти да коментираш да делиш правда и притоа да провоцираш? Исто ко да коментирам за утакмицата и навивањето за Балисти денес. Можам ? не зошто не сум ни бил таму...
Проект 2014 груевски, Вардар титула што е ? Провокација или ја трипам ?A od kaj sea ova pravilo deka mora da se bide na natprevar za posle da se komentira za istiot, jas si komentirav spored toa sto vidov te. slikata., a ako se smeta toa za provokacija baniraj me no smetaj deka i tvojata slika bese provokacija taka da i za tebe treba da sledi ban. Mislam ako ide forumov spored pravila i bez isklucoci za odredeni lica.
Трипаш бачко, да ти свиткам една палачинка од брашно да испушиш?Проект 2014 груевски, Вардар титула што е ? Провокација или ја трипам ?
Виткај виткај, очигледно само јас на темава сум забеган, а провокаториве у право го биле...Трипаш бачко, да ти свиткам една палачинка од брашно да испушиш?
ti vikam legenda e LiPohttp://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=1625
Зачести Коцета со посетиве
Треба да направи и една посета до судискиот дел од ФФМ
Иначе вчера се погодив да сум во ист кафич со Лико и Оса. Какви денсови вади Лико![]()